Akbank Konut Kredisi Faizlerini İndirdi

Bankaların kredi faizlerini düşürme yarışına Akbank’ta katıldı. Avantajlı ürün ve hizmetleri en doğru şekilde vatandaşlara sunmayı amaç edinen Akbank bu süreç içerisinde konut kredisinde faiz oranlarını, vade sınırlaması getirmeden ya da bir üst limit belirlemeden indirdiğini açıkladı. Akbank konut kredisi faizleri aylık bazda yüzde 0.99 seviyelerine kadar düşürüldü. Akbank süreç içerisinde müşterilerin istekleri, ödeme koşulları göz önünde bulundurularak uygun seçenekler sunduğunu açıkladı.

Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Uğur değerlendirmelerinde ‘Müşterilerimizin kira öder gibi, uygun taksit oranlarıyla hayallerindeki eve sahip olmaları için finansman imkanı sunuyoruz. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere vade ve tutar farkı gözetmeksizin konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.99 seviyelerine kadar çektik’ dedi

Ülke ekonomisinde meydana gelen yukarı yönlü ivmenin bundan sonraki dönemlerde de devam etmesi için Akbank olarak üzerlerine düşen her şeyi yaptıklarını ve çalışmalarını bundan sonraki dönemlerde de gerçekleştireceklerini dile getirdiler. Bu noktada yaptığı değerlendirmelerinde ‘Ülke ekonomisine doğrudan katkı yapan konut kredilerinde elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. Müşterilerimize en uygun fiyatlı kredi ve ödeme seçeneklerini sunuyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hem ülkemizde hem de dünyada yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bu sayede avantajlı olan ürün ve hizmetlerin sektörle buluşması için bundan sonraki dönemlerde de müşterilerimize doğru hizmeti sorunsuz bir şekilde vermeye devam edeceğiz’ dedi.