Akbank Mobil’den Yeni Uygulama Özelliği!

Akbank Mobil’in yeni özelliği olan erken uyarı sistemi sayesinde müşteriler, finansal kararlar alırken kendilerine destek olan, iletişim alanında problemlerini çözebilecek ve kişiselleştirilmiş ipuçları ile akıllı yatırımlar yapmalarını sağlayan bir sisteme sahip olacak.

Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre uygulamaya getirilen bu özellik, müşterilerin harcama alışkanlıklarını kontrol edecek ve onları erkenden uyaracak. Hesap ve kart işlemleri yapay zeka tarafından incelenerek kişiye yönelik haftalık ve aylık olarak nakit akış özetleri sunulacak. Bu sayede müşteriler, harcamalarını kontrol altına alarak nakit akışlarının dengesini sağlayabilecek. Özellikle kredi kartı harcamaları için getirilen bu sistem sayesinde müşteriler, yaptıkları harcamaları kontrol altında tutarak bütçe dengelerini koruyabilecek.

Akbank Mobil Hızla Gelişiyor

Banka tarafından yapılan açıklamada ifadelerine yer verilen Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, Akbank Mobil uygulamasının hızlı bir şekilde gelişmeye devam ettiğini, geçtiğimiz Eylül ayından bu yana tamamen yenilenme sürecinde olduğunu belirtti. Yüce, yapmış olduğu açıklamada şu sözleri sarf etti:

“Uygulamaya giren müşterilerimiz artık tamamen kendilerine ait yepyeni bir iletişim alanıyla karşılaşıyor. Onların finansal kararlarına destek olan, kişiselleştirilmiş iç görüler, akıllı ipuçları sunan bir alan. Burada müşterilerimize günlük hayatlarında araştırmak, hesaplamak için vakit harcamaları gereken iç görüleri, doğru zamanda yalın ve pratik bir şekilde sunuyoruz. Büyük veri, onu işleyip anlam üretince gerçek ifadesini buluyor. Her geçen gün daha da zenginleşen içeriklerle, müşterilerimizle etkileşimimizi farklı bir seviyeye taşıyoruz. Amacımız müşterilerimize doğru zamanda, ihtiyaç duydukları, kişiselleştirilmiş doğru çözümleri sunmak. Müşterilerimiz ile temas ettiğimiz her noktada sunduğumuz deneyimi bir bütün olarak görüyoruz ve bu felsefe ile tasarlıyoruz. Bugün müşterilerimiz ile mobil bankacılık uygulamamız, ATM’lerimiz, Müşteri İletişimi Merkezimiz ve şubelerimizin yanında farklı noktalarda da etkileşim içindeyiz. Kurduğumuz iş ortaklıkları ve yenilikçi hizmet modelleri ile birçok mecrada çözümler sunarak, müşterilerimizin finansal hayatlarını her alanda kolaylaştırmak için çalışıyoruz.”