Akbank Ramazan Ayına Özel Axess Mobil Kampanyası

Akbank, Ramazan ayına özel Axess Mobil kampanyasını oluşturdu. Bu kampanya ile birlikte Ramazan ayı boyunca Axess ve Wings sahipleri, yüzlerce chip-para, indirim ve taksit fırsatı elde edecek.

Konuya yönelik olarak banka tarafından yapılan açıklamaya göre, internet alışverişlerinin de yer aldığı toplu alışveriş alışkanlığı için çeşitli kampanyalar oluşturulmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Axessli müşteriler 15 Mayıs’a kadar internet siparişleri dahil olmak üzere 1250 TL market ve gıda alışverişlerine karşılık olarak 75 TL “kaybolmayan” chip-para kazanacak. Wings sahipleri ise yine internet alışverişi dahil olmak üzere toplamda 2 bin TL değerinde market ve gıda alışverişi yaptığında 100 TL kaybolmayan chip-para sahibi olacak.

Akbank Axess Mobil’den de Çeşitli Ayrıcalıklar Tanıyor

Akbank, Axess Mobil kullanan müşterilerine de çeşitli ayrıcalıklar tanıyor. Axess Mobil üzerinden alınan kod ile birlikte Fedbox’tan 31 Aralık 2020 tarihine kadar 20 tam günlük diyet paketlerinde yüzde 15 indirim sunuyor. Bununla birlikte yine aynı kod ile 31 Mayıs 2020 tarihine kadar Karaca’nın “krc.com.tr” adresi için yüzde 10 indirim ve CarrefourSA’nın “carrefoursa.com” adresinden yapılan süper ve mega ramazan kolisi alımlarında 23 Mayıs 2020 tarihine kadar yüzde 10 indirim sunuyor. 13 Mayıs 2020 tarihine kadar ise ilk 250 TL ve üzeri alışverişler için 25 TL chip-para veriliyor.

Konuya yönelik olarak detaylı bilgi almak isteyen kişilerin İnternet Bankacılığı ya da telefon bankacılığı aracılığıyla bilgi alabileceği de belirtiliyor.