Akbank’ın Gençlere Özel Kampanyası Akbank FAV

Akbank Gençlere Özel Kampanyası İle Gündeme Geldi
Akbank Gençlere Özel Kampanyası İle Gündeme Geldi

Akbank, 18-26 yaş aralığındaki gençlere Akbank FAV adını verdiği avantajlı bir kampanya imkanı sundu. Akbank FAV ile, üniversite öğrencilerine uygun şekilde tasarlanmış avantajlı bir kampanya olarak gündeme geldi. Çok sayıda banka işlemlerinden gençlerin avantajlı bir şekilde yararlanması için tasarlanan Akbank FAV’da, gençlerin harcamalarına özel seçeneklere de yer verildi.

Akbank FAV kapsamında 18-26 yaş aralığındaki gençlerin öğrenci olma şartı da bulunmuyor. Bu kapsamda kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Akbank’ın müşterisi olması ve yaş aralığının 18 ila 26 arasında olması yeterli sayılıyor. Diğer bir güzel haber ise henüz Akbank’lı olmamış gençler de yeni hesap açtırarak direkt Akbank Fav’lı olabiliyorlar.

Akbank Fav’a Başvurmak İçin Neler Yapılmalıdır?

Akbank FAV’a Akbank’ın halihazırda olan müşterileri, Akbank mobil ya da internet bankacılığı üzerinden başvuru yapabilirler.  Akbank FAV menüsünü üzerinden açık bir şekilde anlatılan adımları takip etmek yeterli olacaktır. Bankada kayıtlı olan adrese ise Akbank FAV kartı gönderilecek, koşulların karşılanması halinde de FAV’ın faydalarından yararlanabilir olacaksınız.

Akbank FAV Avantajları Nelerdir?

Gençler için oldukça avantajlı olan Akbank FAV avantajlarından yararlanabilmeniz için öncelikle hesabınıza 250 TL’lik bir tutarda giriş yapılması gerekiyor. FAV hesabı kapsamında herhangi bir komisyon olmaksızın havale işlemleri ve her ay 10 adet ücretsiz EFT hakkı bulunmaktadır. Akbank FAV’a ait başka bir avantaj ise her ay 5 defa farklı banka ATM’lerinden komisyon ücreti olmaksızın para çekebilmektir.

Ayrıca her hafta sonu hesabınıza Artı Para tanımlanır ve bankanın belirlediği limitler dahilinde harcanabilir. Akbank’ın 18-26 yaş arası gençlere sağladığı diğer avantaj ise internet üzerinden yapılan alışverişlerde ve belirli markaları kapsayan indirimlere sahip olmaktır.