Türkiye Finans Desteğini 8 Milyon Liraya Çıkardı

Türkiye Finans Genel Müdür Vekili Murat Akşam koronavirüs salgını ile mücadelede bankanın 8 milyon lira kaynak ayırdığını açıkladı. Konuya yönelik olarak Akşam, “Türkiye Finans olarak ülkemizin en kısa zamanda hayata tekrar, şevkle ve hevesle katılması için kaynak ayırmaya devam ediyoruz ve bu kaynağı 8 milyon liraya çıkardığımızı söylemekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Türkiye’nin bu zorlu süreçte oldukça özverili hareket ettiğini dile getiren Akşam, sağlık çalışanlarının ve tüm ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 8 milyon liralık kaynak ayrıldığını dile getirdi. Türkiye Finans Katılım Bankası olarak nakit akışı bozulan ya da bozulması ön görülen ticari ve bireysel müşteriler için de ekonomik destek paketinin var olduğu belirtildi.

İlgili Haber: Türkiye Finans Sağlık Çalışanları İçin Özel Destek Paketi Sundu

Milli Dayanışma Kampanyası’na Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganı ile hayata geçirilen “Milli Dayanışma Kampanyası” için ülke ekonomisine ve milli dayanışmaya 8 milyon liralık katkıda bulunan banka, destek paketlerinin yanı sıra çalışanları, müşterileri ve toplum sağlığı için aldığı önlemleri bir üst seviyeye taşıdığını da açıkladı.

Başta genel müdürlük binasındaki personellerin uzaktan çalışma modeline aktarıldığını ve şubelerde de haftalık olarak dönüşümlü çalışma modeline geçildiğini ifade eden banka, tüm şube, merkez ve ofislerinin dezenfeksiyonunun düzenli olarak sağlandığını da ifade etti. Ek olarak genel müdürlük ve şubelerde rutin bir şekilde ateş kontrolünün yapıldığı, termal kamera uygulamasının hayata geçirildiği de alınan önlemler arasında yer aldı.

İlgili Haber: Türkiye Finans Pazartesi Gününden İtibaren Dönüşümlü Çalışma Sistemine Geçecek

Önlemlerimizi Geniş Tuttuk

Türkiye Finans Genel Müdür Vekili Murat Akşam, Türk insanlarının en büyük özelliği olarak zor günlerde milli birlik ve beraberlik ruhu ile hareket ettiklerini ve aynı ruh ile fedakarlık yaparak bu günleri atlatacaklarını belirtti. Akşam açıklamasını şu sözleri ile tamamladı:

“Öncelikle salgın nedeniyle hayatını kaybedenlere başsağlığı, tedavi görenlere acil şifalar diliyorum. Türkiye Finans olarak en başından bu yana salgınla mücadeleyi çok ciddiye alarak önlemlerimizi geniş tuttuk. Çalışanlarımız ve müşterilerimizden başlayarak Sağlık Bakanlığımız ve Dünya Sağlık Örgütü’nün yönlendirmeleri doğrultusunda pek çok tedbiri erkenden aldık. Ardından müşterilerimizin ekonomik zorluklar yaşayabileceğini ön görerek hızlı bir şekilde ekonomi destek paketini devreye aldık. Aynı zamanda zor koşullar altında mücadele veren sağlık çalışanlarımızın sesine kulak vererek sadece onlara özel uygulamalar hayata geçirdik. En başından beri amacımız, topluma fayda sağlayan farklı kesimlerin öncelikli ihtiyaçlarını belirleyerek en hızlı ve doğru şekilde karşılamak oldu. Aldığımız geri dönüşler attığımız her adımın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha bize gösterdi.

Ülkemize sağladığımız katkıları pekiştirmek amacıyla şimdi de Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdiğimizi duyurmak isteriz. Türkiye Finans olarak ülkemizin en kısa zamanda hayata tekrar, şevkle ve hevesle katılması için kaynak ayırmaya devam ediyoruz ve bu kaynağı 8 milyon liraya çıkardığımızı söylemekten mutluluk duyuyoruz. Başta sağlık çalışanları olmak üzere salgınla mücadelede emek veren, bu zor günleri atlatmak için azim ve sabır gösteren herkese teşekkürü bir borç biliriz.”