Aktif Bank’ın Yeni Genel Müdürü Ayşegül Adaca Oğan

Aktif Bank'ın Yeni Genel Müdürü Ayşegül Adaca Oğan
Aktif Bank'ın Yeni Genel Müdürü Ayşegül Adaca Oğan

Aktif Bank değişikliğe giderek yeni bir genel müdür ataması gerçekleştirdi. Finans Gündem’de yer alan habere göre Aktif Bank’ın yeni genel müdürü Ayşegül Adaca Oğan oldu. Aktif Bank Genel Müdür olarak görev yapan Serdar Sümer’in yerine getirildi. Serdar Sümer Çalık Holding bünyesinde yeni görevine başlayacak.

Ayrıca Aktif Bank ile de çalışmaya devam edecek olan Sümer, bankanın iştiraklerinin Yönetim Kurulu’nda görev almaya devam edecek. 2015 yılında bu yana Aktif Bank Genel Müdürü olarak görev yapan Serdar Sümer’in yardımcısı olan Adaca Oğan’ın bankacılık sektöründe 20 yılı aşkın deneyimi bulunuyor. Adaca Oğan 2021 yılının ilk ayı itibarı ile Aktif Bank Genel Müdürü olarak kariyerine devam edecek.

Bankacılıkta 20 Yılı Aşan Tecrübe

Bankacılık kariyerine 1998 yılında başlayan Adaca Oğan, birçok farklı kurumda görev almıştır. Bu kurumlar hem yurtiçi hem de yurtdışı olarak bankacılık sektöründe tecrübeli olmasını sağlamıştır. 2015 yılından bu yana Aktif Bank’ta Bireysel ve Dijital Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı idi. Son üç yıldır ise Çalık Holding bünyesinde çalışmakta idi.

Çalık Holding’de BKT Kosova Banka, BKT Arnavutluk Banka, ALB Telekom Arnavutluk Yönetim Kurulu Üyeliği yapmakta idi. Yaklaşık 6 aydır, Aktif Bank Yönetim Kurulu Murahhas Azası olarak görev almakta idi. Adaca Oğan yeni yılın ilk ayı itibarıyla da Aktif Bank Genel Müdürü olacak.