Albaraka Türk, Pratik Finansman Kart Online Alışverişlere Açıldı!

Albaraka Türk, Pratik Finansman Kart Online Alışverişlere Açıldı!

Albaraka Türk, kullanıcılarının kolaylıkla işlem yapabileceği Pratik Finansman Kart’ı e-ticaret işlemlerine açtığını açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Albaraka Türk,  kart kullanıcılarının Pratik Finansman Kart’ı limit onaylandığı andan itibaren Sanal Pratik Finansman Kart ile internet alışverişleri için kullanabileceklerini belirtti.

Müşterilerinin talepleri doğrultusunda sunduğu ürün çeşitlerini ve fırsatları artırmayı sürdüreceğini de ifade eden banka,  Efsane Kasım fırsatlarının başladığı ve internet alışverişinin arttığı bu günlerde Pratik Finansman Kart sahipleri 100 bin TL’ye kadar olan tüm alışverişleri için 36 aya varan vade ve 3 aya varan ödemesiz dönem imkanlarından yararlanabildiklerini de ekledi.

Tüm e-ticaret alışverişleri için geçerli

Beyaz eşya, elektronik ürünler, evlilik harcamaları, mobilya, elektronik eşya, tekstil, eğitim ve sağlık harcamalar için kullanılabilen Pratik Finansman Kart, tüm e-ticaret alışverişleri için de kolaylıkla kullanılabiliyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Albaraka Türk Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Yorulmaz, şunları kaydetti:

“Kullanıcıların bireysel finansman ihtiyacı duyduğu ve bu noktada farklı alternatiflere yöneldiği bir dönemdeyiz. Müşteri tarafında finansmanların kullanılması için ödeme kolaylıkları sağlanması büyük bir önem taşıyor. Özellikle Efsane Kasım fırsatlarının sunulduğu bu dönemde, Pratik Finansman Kart’ın e-ticarete açılmasını oldukça değerli buluyorum.

Bu sayede Pratik Finansman Kart sahipleri online alışveriş yapabilecek ve 36 aya varan vade seçeneklerinden faydalanabilecek. Bizler, iş süreçlerimizi müşteri taleplerini ve beklentileri dikkate alarak yürütüyoruz ve bu anlayışla da hizmet vermeye devam edeceğiz.”