Alternatif Bank ve İştirakleri 1,5 Milyon Lira Destek Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganı ile başlatılan “Milli Dayanışma Kampanyası” için Alternatif Bank ve iştiraklerinden destek geldi. Kampanya için Alternatif Bank ve iştirakleri 1,5 milyon lira destekte bulundu.

Yeni tip koronavirüs salgını ile mücadele için banka, ilk günden bu yana hem çalışanları hem de müşterileri için gerekli tüm önlemleri hızlı bir şekilde aldığını ve hayata geçirdiğini belirtti. Türkiye’nin büyük bir dayanışma ruhu ile bu mücadeleyi verdiğini de ifade eden banka, mücadeleye destek amacıyla önemli bir adım attıklarını söyledi. Banka ve iştiraklerinin salgına yönelik mücadele için 1,5 milyon lira katkıda bulunduğu açıklandı.

Alternatif Yatırım ve Alternatif Lease Desteği

Alternatif Bank’ın iştirakleri olan Alternatif Yatırım ve Alternatif Lease, mücadelede destek olan iştirakler olarak yer aldı. Türkiye’nin zorlu bir dönemden geçtiği belirtildi. Bu dönemin üstesinden gelmek ve salgının olası ekonomik etkilerinden azaltmak için banka desteklerini devam ettireceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı öncülüğünde başlatılan “Milli Dayanışma Kampanyası” için bankaların desteklerini esirgememesi gerektiği de söylendi. Bu sayede tüm ekonomik problemlerin üstesinden gelinebileceği, tek yürek olunarak hareket edilmesi gerektiği dile getirildi.