Anadolubank Kolay Adres Sistemine Geçti

Anadolubank Kolay Adres Sistemine Geçti
Anadolubank Kolay Adres Sistemine Geçti

İnvesting’de yer alan habere göre Anadolubank’lılar da IBAN’a ihtiyaç duymadan Kolay Adres sistemi ile haftanın 7 günü ve 24 saati para transferi yapabilecekler. Türk bankacılık sektöründe önemli bir role sahip Anadolubank, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Banka’sının öncü olarak hayata geçirdiği FAST (Fonların Anlık ve Süreli Transferi) sistemi ve Kolay Adres uygulamasına dahil oldu.

Butik bankacılık anlayışı ile müşteri ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar sürdüren ve çözüm odaklı olan banka, müşterilerine kimlik numarası, e-posta ya da telefon numarası gibi bilgiler ile IBAN’a ihtiyaç duymadan hızlı ve güvenli para transferi imkanı sunuyor.

Saat 17.00 Sınırlaması Bulunmuyor

18 Aralık 2020 tarihinde başlayan FAST sistemi pilot olarak müşterilere sunulduktan sonra 8 Ocak 2021 tarihi itibarıyla tüm müşterilere sunulması planlanıyor. Yeni sistem ile saat ve gün sınırlaması da kalkarak, haftanın 7 günü ve 24 saati para transferi işlemleri yapılabilecek.

Anadolubank Pazarlama ve Sigorta Bölüm Başkanı olan İnanç Altan konu ile ilgili, “Müşterilerimizin finansal ve finansal olmayan bankacılık ihtiyaçlarına özel ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimiz, “Kolay Adres ve FAST” ile para transfer işlemlerini 7/24, hızlı, güvenli ve pratik bir şekilde yapabilecekler. Bu yenilikçi uygulama ile artık para transferleri için uzun IBAN numarasını kopyalama ve paylaşma gibi zorluklar da ortadan kalkıyor. Teknolojik ve dijital gelişmeleri yakından takip ederek bu alanlara yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Ödeme sistemlerinde başlayan bu yeni dönemde, Anadolubank olarak müşterilerimize bu yeni hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” açıklamasında bulundu.