Şekerbank Deneyimsiz Management Trainee Alımı Yapacak!

Şekerbank Deneyimsiz Management Trainee Alımı Yapacak!
Şekerbank Deneyimsiz Management Trainee Alımı Yapacak!

Şekerbank tarafından yayımlanan banka personel alımı ilanına göre, “Management Trainee” yani, “Yönetici Adayı” pozisyonu için takım arkadaşları aranıyor. Alım yapılacak olan personellerin İstanbul’da, tam zamanlı olarak istihdam edileceği belirtildi.

Bankanın Management Trainee pozisyonu için belirlediği ön başvuru koşullarından biri olarak adayların İstanbul’da ikamet etmesi (veya başvurunun olumlu sonuçlanması durumunda ikamet edebilecek düzeyde olması) yer aldı.

Şekerbank Management Trainee Başvuru Şartları

Adayların Şekerbank tarafından yayımlanan banka iş ilanına başvuru yapmadan önce uyması gereken başvuru kriterleri aşağıdaki gibidir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Adayların İstanbul’da ikamet etmesi veya başvurunun olumlu sonuçlanması durumunda ikamet edebilecek düzeyde olması
  • Türkiye’deki üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Fen-Edebiyat veya Hukuk Fakültelerinden mezun olmak
  • 28 yaşını doldurmamak
  • Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğünün bulunmaması
  • İleri seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olmak ve bu dil bilgisini belgelendirmek (Son iki yıl içerisinde İngilizce seviye tespit; IELTS sınavından en az 6,5 puan, TOEFL sınavından en az 85 puan, TOEIC sınavından en az 730 puan veya YDS’den en az 71 puan almış olduğunu belgelemek ya da Şekerbank’ın uygulayacağı İngilizce sınavında başarılı sayılmak)
  • Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş, muaf ya da en az 2 yıl süreli tecil ettirmiş olması

MT Programında Adayları Neler Bekliyor?

Başvuru yapan ve başvurusu olumlu sonuçlanan adayları kurum içerisinde çeşitli sosyal ve yan haklar ile fırsatlar bekliyor. Öncelikle adaylara bankacılık sektörünü ve Şekerbank’ı yakından tanıma fırsatı sunuluyor. Bununla birlikte adaylara kapsamlı bir şekilde eğitim ve oryantasyon programı veriliyor.

Eğitimlere ek olarak adayların kişisel gelişimlerine ve ilgi alanlarına göre istedikleri zaman erişebilecekleri eğitim platformu bulunuyor. Mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri ile birlikte yönetici sohbetleri de veriliyor. Dijital ortamda mentorlar eşliğinde gerçekleştirilecek kişisel, yönetsel ve mesleki gelişimi hızlandıran ve yön veren projelere katılım sağlanması hedefleniyor ve bu alanda adaylar yönlendiriliyor.

Son olarak banka eğitimlerini tamamlayan adaylar için transformasyon düzenliyor ve bu kapsamda oluşturulan projelere dahil edilerek yeni personellerin etkin rol alma imkanına kavuşması sağlanıyor.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Tüm tecrübeli ve tecrübesiz adayların başvuru yapabileceği Management Trainee pozisyonuna 18 Aralık 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilmektedir. Başvuruların tamamı aşağıdaki link üzerinden toplanacaktır. Şube ya da Genel Müdürlük aracılığı ile başvuru yapmak isteyen kişilerin özgeçmişleri kabul edilmeyecektir. Ön elemede başvurusu kabul olan adaylara bankanın İK yetkilileri tarafından ve adayın belirtmiş olduğu iletişim adresi üzerinden bilgilendirme yapılacaktır.

Şekerbank Management Trainee başvuru linki:

https://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-t-a-s-yonetici-adayi-management-trainee-2621908