Anadolubank TL Reeskont Kredisini Kullanıma Sundu

Anadolubank TL Reeskont Kredisini Kullanıma Sundu
Anadolubank TL Reeskont Kredisini Kullanıma Sundu

Anadolubank tarafından yapılan açıklamada yeni kredi paketi ile ilgili detaylar paylaşıldı. Anadolubank yeni “TL Reeskont Kredisi”in müşterilerine sundu. Bu kredi ile dış ticaret finansmanı kapsamında KOBİ’lerin yanında oldu. Gazete Vatan’da yer alan habere göre Anadolubank dış ticaret alanında sunduğu ürünlerine bir yenisini eklemiş oldu.

İhracat ve ithalat amacı ile çalışan, faaliyetlerde bulunan ve döviz kazandıran hizmetler gerçekleştiren KOBİ’lere özel kredi sundu. 2020 yılında dış ticarete alanında işlem hacmini büyüten ve müşteri sayısını artıran banka, müşterilerinin taleplerine doğru ve hızlı şekilde yanıt vermeyi de aksatmıyor. Bankacılık sektöründe rekabetçi ve yenilikçi duruşu ile uygulamaya aldığı TL Reeskont Kredisi hakkında Anadolubank Pazarlama ve Sigorta Bölüm Başkanı İnanç Altan konuşma yaptı.

Altan: Finansman Giderini Düşürdük!

Anadolubank Pazarlama ve Sigorta Bölüm Başkanı Altan, “Ülkemizin ekonomik kalkınmasının en kıymetli öncüleri arasında olan ihracatçı firmalarımıza, tüm finansal enstrümanlarımız ile destek olmayı önemli bir görev olarak görüyoruz. Bu kapsamda; TCMB Reeskont Kredi ürünümüzü, Türk Lirası cinsinden de kullandırmaya başladık. İhracatçı firmalarımıza sunduğumuz uygun maliyetli kredi ürünleri ile finansman giderlerini düşürerek, onları yurtdışı pazarlarda daha rekabetçi kılmayı hedefliyoruz. İhracatçı firmalarımızın finansal ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ederek, onlara en uygun finansal çözüm önerilerimizi sunmaya hız kesmeden devam edeceğiz.” cümleleri ile açıklamasına son verdi.