QNBEYOND Üçüncü Dönem Başvuruları Devam Ediyor

QNBEYOND Üçüncü Dönem Başvuruları Devam Ediyor
QNBEYOND Üçüncü Dönem Başvuruları Devam Ediyor

QNB Finansbank tarafından oluşturulan girişimcilik laboratuvarı QNBEYOND için üçüncü dönem başvuruları, 4 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek. Banka çatısı altında oluşturulan ve girişimcilik faaliyetleri için geliştirilen QNBEYOND, üçüncü dönem başvurularını kabul ediyor.

Girişimcilerin projelerini hızlandırmak amacıyla ihtiyaçlarına yönelik özel bir program ve yatırım alma fırsatı sunan laboratuvarın geçtiğimiz dönem 11 girişimcisi mezun olmuştu. Bu girişimcilerin oluşturduğu projelerden üç tanesi de program dönemi boyunca yatırım almaya başlamıştı. Girişimlerde çalışan sayısı ise 160’ın üzerinde yer aldı. Bununla birlikte 11 girişimci içerisinden üç girişimin QNB Finansbank’ın KOBİ’ler için hayata geçirdiği platform Dijital Köprü’ye dahil edildi. Diğer iki girişim QNB Finansbank müşterisi oldu, diğer iki girişimle de QNBEYOND ortak ürün geliştirdi.

145 Saat Mentor Görüşmesi, 25 Satın Alma

İkinci dönem içerisinde 154 saat haftalık KPI toplantıları, 145 saat mentor görüşmeleri, iş ortaklarından 25 satın alma, 78 saat C-level koçlarla görüşmeler yapıldı. Buna ek olarak QNBEYOND ikinci dönem girişimlerinin, global odaklı SaaS platformları, varlık yönetimi, global bankacılık çözümleri ve hisse senedi alım-satımına odaklanan fintechler, pazar yerleri ve büyük veriye dayalı yazılım ürünlerine yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

19 Girişim Mezun Edildi

2019 yılının Ocak ayından itibaren binlerce başvuru alan QNBEYOND, günümüze kadar 19 adet girişimi mezun etti. QNBEYOND Hızlandırma Programı network’ü içerisindeki QNB Finansbank dışından, alanında uzman 78 mentoru ile girişimlere; satış, pazarlama, hukuk, ürün yönetimi, globalleşme, finans gibi ihtiyaç duyabileceği tüm konularda danışmanlık sağladı. Bununla birlikte girişimlere Amazon Web Services, Zendesk, Google Cloud Platform, Hubspot, Product Hunt, Zeplin, Desk360 gibi global ve yerel 66 iş ortağının sağladığı özel indirimlerle destek oldu.