Anadolubank “Vaktimiz Sizin” Sloganıyla Geliyor!

Anadolubank "Vaktimiz Kalır" Markasıyla Geliyor!

Anadolubank, “Vaktimiz Sizin” olarak belirlediği kurumsal sloganıyla hizmet odaklı bir yeniliğe imza attığını duyurdu. Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, “Teknolojiyi fayda odaklı kullanıp, müşterilerimizle olan iletişime odaklanan hizmet anlayışımızı, ‘Vaktimiz Sizin’ söylemiyle marka vaadimize taşıdık.” dedi.

25 yıldır müşterileri ile kurmuş olduğu güçlü iletişimle öne çıkan banka, Anadolubank’ın önceliğinin daima müşteri ihtiyaçları olduğunu belirtti. Yeni reklam filmi ile bu stratejisini pekiştiren banka artık, “teknolojiyi yakından takip eden, ihtiyaç odaklı yaklaşımla müşterisine her daim vakit ayıran ve onları doğru anlayan banka” olarak öne çıkmak istiyor.

“25 yıldır değişen müşteri ihtiyaçlarına yönelik değer yaratan çözümler sunuyor; ürün, hizmet ve kanallarımızı daimi olarak geliştiriyoruz.” 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Anadolubank olarak, 25 yıldır değişen müşteri ihtiyaçlarına yönelik değer yaratan çözümler sunuyor; ürün, hizmet ve kanallarımızı daimi olarak geliştiriyoruz. Bugün, ihtiyaca yönelik çeşitli dijital çözümler sunsak da geçmişimizden gelen tecrübeyle yüz yüze temasın ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla teknolojiyi fayda odaklı kullanıp, müşterilerimizle olan iletişime odaklandığımız hizmet anlayışını benimsiyoruz. Müşterilerimizin sadece finansal ihtiyaçlarına değil, hayatlarının her noktasına dokunan çözümler geliştiriyoruz. Kurduğumuz bu derin ilişkiyi de “Vaktimiz Sizin” diyerek marka vaadimize taşıyoruz. İhtiyaç her ne olursa olsun, müşterimizi dinlemekten, anlamaktan ve en güvenilir finansal ortağı olmaktan dün ve bugün olduğu gibi yarın da mutluluk duyacağız.”

“Anadolubank’ta nesilden nesile aktaracağımız güven, bizim için korunması gereken bir hazine”

“İlk günden bu yana müşterilerimizle olan iletişime odaklanan hizmet anlayışımız hiç değişmedi. Anadolubank olarak müşterilerimizle aramızdaki nesilden nesile aktaracağımız güven duygusu bizim için korunması gereken çok değerli bir hazine, önemli bir emanet. Reklam filmimizin baş kahramanları baba ve oğul, aslında Anadolubank’ın gerçeği. Bu reklam kampanyasıyla, butik bankacılık anlayışımızla müşterilerimizin ihtiyacını anlamaya, sorunlarını en doğru ve en hızlı şekilde çözmeye, bunun için de geçmişte olduğu gibi bugün de her bir müşterimize yeterli ve kaliteli vakti ayırmaya öncelik verdiğimizi anlatmak istedik.” dedi.