Garanti BBVA BonusFlaş Uygulaması 4. Yılında!

Garanti BBVA tarafından sunulan kredi kartı Bonus, müşterilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. BonusFlaş uygulaması 4. Yıldır hizmet vermeye devam ediyor. Garanti BBV tarafından konu hakkında bir değerlendirme yapıldı. 4 yıldan bugüne kadar 38.2 milyon kampanya katılımı gerçekleştirilmiş ve 5.4 milyondan fazla da finansal işlem yapılmış. 4 yıllık süreç içerisinde 5 milyonun üzerinde ödeme işlemi gerçekleştirildiği belirlendi.

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evliyaoğlu konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Özellikle son dönemlerde BonusFlaş ve GarantiPay uygulamalarını kullanan kişi sayısının her geçen gün biraz daha arttığı belirlendi. Evliyaoğlu ‘Biz bu ilgiye karşılık verebilmek, hayatı teknolojik alanda kolaylaştırmak için çaba sarf ediyoruz. Bu çalışmalarımızla birlikte, global platformlarda daha iyisini yapabilmek için motivasyonumuzu yükseltmeye devam ediyoruz.’ dedi.

Bundan sonraki dönemlerde de ödeme sistemlerinde yenilikçi ve teknolojik çözümler sunarken, müşteriler için gelecekte değer yaratmak adına çeşitli fırsatları hayata geçireceklerini ifade eden bankanın, uygulamaya gösterilen ilgiden dolayı son derece memnun oldukları belirlendi.

GarantiPay Uygulaması İle Bonus Kazanabilirsiniz

BonusFlaş uygulaması 2015 yılından bu yana aktif olarak hizmet vermeye devam ediyor. 2019 yılında gerçekleştirilen yenilikler ile birlikte, müşterilerin cüzdan taşımadan hızlı bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için QR kodu ile ödeme özelliği getirilmişti. Bu özellik ile birlikte kullanıcılar web sitesine otomatik olarak yönlendirildikleri için, yeni kampanyalardan hızlı bir şekilde yararlanmaları sağlanıyor. Bu sayede her alışverişlerinden yüklü miktarda bonus kazanmaları amaçlanıyor.