Kuveyt Türk TechTalent 2022 Programı Başvuruları Başladı!

Kuveyt Türk TechTalent 2022 Programı Başvuruları Başladı!

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yayımlanan ilana göre, yeni mezunlara özel Kuveyt Türk TechTalent 2022 Programı’nın başvuruları alınmaya başladı.

Kuveyt Türk TechTalent Programı Nedir?

TechTalent Programı, Bilgi Teknolojileri alanında yetenekli olduğunu düşünen ve kendini bankacılık ve finans alanında geliştirmek isteyen gençlerin başvuru yaptığı programlardan biridir. Bu programa katılan adaylar, kariyerlerinde güncel teknolojiler içerisinde geliştirme ve Kuveyt Türk bünyesinde yetiştirme imkanına sahip olmaktadır. Ek olarak gençler; AR-GE projelerinde görev alan bir yazılım mühendisi, veri analisti veya iş analisti olarak başlama fırsatı bulmaktadır.

Bununla birlikte program süresi boyunca;

  • Ücretsiz yüksek lisans,
  • Özel TechTalent eğitimi,
  • Kariyer planlama ve kariyer yönetimi eğitimi
  • Özel ücretlendirme

imkanları da sunulmaktadır.

Kuveyt Türk TechTalent 2022 Programı Başvuru Şartları

Bu programa başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • 2021 yılında üniversiteden mezun olmuş olmak ya da 2022 yılı içerisinde Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun olacak durumda olmak
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • İleri seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olmak

Başvuru Süreci Nasıl İlerleyecek?

Program için başvuru yapmak isteyen adayların katilbize.com üzerinden sahip oldukları özgeçmişi bankaya iletmeleri gerekmektedir. Özgeçmişi kabul edilen kişilere sırası ile;

  • Video mülakatı,
  • Genel yetenek sınavı
  • Kişilik envanteri testi

uygulanacaktır. Bu aşamaları tamamlayan adaylar, online olarak gerçekleştirilecek İngilizce sınavına dahil edilecektir. Eğer TOEFL, IELTS ya da YDS belgesi bulunuyor ve başarılı sayılıyor ise online İngilizce sınavından aday muaf tutulacaktır.

Tüm bu aşamalardan başarılı bir şekilde ayrılan kişiler, İK yetkililerinin ve Üst Düzey Yöneticilerinin dahil edildiği “Panel Mülakat” aşamasına geçecektir. Bu aşamada başarılı olan kişiler programa katılmaya hak kazanacaktır.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Bu programa başvuru yapmak isteyen adaylar katilbize.com adresi ile birlikte aşağıda yer alan linkleri kullanabilmektedir. Banka son başvuru tarihi olarak 2 Mayıs 2022 belirlemiştir. Bu tarihe kadar adaylar özgeçmişlerini “online” platform üzerinden bankaya iletebilmektedir.

https://www.linkedin.com/jobs/view/3012213816

https://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-techtalent-2022-3018341