Asa Sul’da Bir Bradesco Şubesi Alevler İçinde Kaldı!

Banco Bradesco S.A., Brezilya’nın en büyük bankacılık ve finansal hizmetler şirketlerinden biridir. Banco Bradesco, Banco Itaú ve Unibanco 2009’da birleşene kadar Brezilya’nın en büyük özel bankasıydı.

Toplamda 5,314 şubesi ayrıca da 4,834 hizmet şubesi bulunmaktadır. Banka süpermarketler, eczaneler, büyük mağazalar ve diğer perakende zincirleriyle ortaklıklar da yapıyor. Şu anda varlık açısından bakıldığında Breziya’nın en büyük üçüncü bankasıdır. Dünya genelinde piyasa açısından bakıldığında otuz ikinci en büyük banka olarak biliniyor.  

5,314 şubesinden biri olan ve Asa Sul’da bulunan şube talihsiz bir olay yaşadı. Asa Sul’da bulunan bir Bradesco şubesi, klima nedeniyle alev aldı. Dün sabah gerçekleşen olaydan şubenin bir kısmı etkiledi. 504 Sul adresinde bulunan Bradesco şubesin’deki yangında can kaybı olmadı.

İtfaiye Teşkilatı saat 11 gibi yangını etkisiz hale getirmeyi başardı. İtfaiye Teşkilatından (CBMDF) alınan bilgilere göre yangına sebep olan klimaydı. Binanın ikinci katındaki bir klima ünitesi nedeniyle yangın çıktı.