Bank of America Yeni Hizmetini Piyasaya Sürdü

Bank of America Yeni Hizmetini Piyasaya Sürdü
Bank of America Yeni Hizmetini Piyasaya Sürdü

Bank of America, Ibs Intelligence’de yer alan habere göre “Sınır Ötesi Ödeme Takibi” sistemini açıkladı. Bank of America, önde gelen finans kurumlarına, küçük, orta ölçekli işletmelere, büyük şirketlere ve bireylere hizmet vereceği CashPro self servis aracını piyasaya sürdü. Yeni ürün sayesinde müşteriler uluslararası ödemelerini gerçek zamanlı görebilecekler.  CashPro, SWIFT gpi modülü, bankanın entegre programı üzerinden erişebilir bir durumda olacak. SWIFT ağı ile kolaylaştırılan bu ürün sınır ötesi ödeme verisi hakkında kullanıcılara bilgi verecek.

Bank of America Global İşlem Hizmetlerinde CashPro Küresel Ürün Müdürü Tom Durkin, “Ödeme izleme aracımız, SWIFT gpi bilgilerini kolayca okunabilen ve hemen uygulanabilen bir görünüme yerleştiriyor.” şeklinde açıklamada bulundu. Ürün avantajları arasında döviz kurları üzerinden ücret görünürlüğü, sorunların çözümündeki sürenin kısalması ve diğer bankaların bilgilerinin şeffaflığı yer alıyor.

140’tan Fazla Para Birimi Yer Alıyor

Kullanıcılar banka havalelerinin neden iptal edildiği veya reddedildiğini öğrenebilecekler. Ayrıca isteyen kişiler çevrimiçi bir araç ile banka havalelerinde durum değişikliği nedenlerini de öğrenebilecekler. CashPro geliştirmeleri dünya genelinde 140’tan fazla para birimini de destekliyor. Kurumsal müşteriler bu sistem üzerinden gelen ve giden ödemeleri de doğrudan kendi hazine yönetim sistemlerine alabilirler.

Bank of America Global Strateji ve Ödemeler Global Strateji ve Ödemeler Başkanı David Kretz, “İlgili tüm müşteri kanallarında SWIFT gpi verilerini dahil etmek, anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak ve sınır ötesi ödemelere şeffaflık getirmek için daha geniş işlem hizmetleri endüstrisiyle çalışma hedefimizi destekliyor.” dedi.