Bank of America’dan Athena’ya 100.000 Dolar

Athena Alliance, kadın liderleri, yatırımcıları, CEO’ları, yönetim kurulu başkanlarını ve şirketleri tek bir küresel, dijital ekosistemde bir araya getiren bir topluluk platformudur. Kadınlar yönetici koçluğu, yönetim kurulu fırsatları, özel etkinlikler, bire bir mentorluk ve daha fazlası için Athena’ya katılıyor.

Kadınlar için oluşturulmuş bu platforma Bank of America üyelik tabanını çeşitlendirmek adına Athena’nın burs fonuna 100.000 taahhüt ediyor. Bankanın insan kaynakları başkanı olan Sheri Bronsteinbu fonu, eşitliğin önündeki engelleri kaldırmak için bir adım olarak görüyor. Athena Alliance ile yapılan ortaklığın banka içinde büyük öenm arz ettiğinin altını çizdi.

Banka bu ortaklıkla toplamda 240’ı aşkın kadına sponsor olacak ve öğrenme kaynaklarına erişim ve olanak sağlayacak. Athena’nın kurucusu ve CEO’su Coco Brown, Bank of America ile ortaklığının daha fazla kadına ulaşmalarını sağlayacağını belirtti.

Brown, Athena’nın C-suite ve modern toplantı odasında eşitliği şekillendirmeye ve etkilemeye yardımcı olma ve bu kadınları savunmaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya da kararlı olduklarını dile getirdi.