Bankacılık İşlemlerini Kolaylaştıran Akıllı Robot: INGo

Dünya genelinde 40’tan fazla şubesi bulunan ING, akıllı bankacılık robotu INGo’yu kullanıma sundu.

Hollanda merkezli bankacılık şirketi ING Group’un bir parçası olan ING, yeni projeler geliştiriyor.

Müşterilerin en iyi kararları en kolay şekilde almalarını sağlamak için çalışan ING, bankacılık işlemleriyle ilgili merak ettiği tüm sorulara yanıt verebilen akıllı bankacılık robotu INGo’yu oluşturdu.

Yapay zeka teknolojisiyle oluşturulan kendini geliştirme özelliğine sahip INGo, bankacılık ürünleri ya da işlemleriyle ilgili tüm sorulara yanıt veriyor. Ayrıca hava durumu gibi günlük hayattan birçok sorunuzu da yanıtlıyor. İNGo, 7/24 hizmet veren akıllı bankacılık robotuna mobil uygulama ve bankanın internet sitesinden ulaşmak mümkün.

INGo Neler Yapabiliyor?

Anında kredi başvurusu yapabilir ve sonuç alabilirsiniz. Ayrıca ödeme planı hakkında da detaylı bilgiler verebilir ve ödeme işlemlerini yapabilir.

INGo üzerinden hesap bilgilerine, hesap hareketlerine ulaşabiliyorsunuz. Para transferi yapabilir, kayıtlı ödemelerinizi listeleyebilir ve ödeme sayfalarına yönlendirerek ödemenizi sağlayabilir.

Kartınız ve dijital bankacılık sistemlerinizi oluşturmanıza yardımcı olur, faiz oranları ve mevduat getirilerini hesaplayabilir. Hesap numaranız, IBAN bilgileriniz, kredi referans numaranız gibi bilgileri dilediğiniz an sizinle paylaşabilir.

Döviz kurları hakkında bilgi verebilir, dijital kanal ayarlarınızı istediğiniz şekilde yapmanızı sağlayabilir. Size en yakın olan ATM hakkında bilgi verebilir, bankanın yeni ürün ve hizmetlerini paylaşabilir. Ürünlere başvurunuzu gerçekleştirir ve takibinde kalır. İstediğiniz ve ihtiyaç duyguğunuzda canlı desteğe bağlayabilir.

Sadece sohbet edebilir ve günlük sorulara cevap verebilir.