Yapı Kredi ve Ford Ortaklığında Ticari Taşıtlara Özel Kredi Kampanyası!

Yapı Kredi ve Ford iş birliği ile otomotiv sektörüne büyük bir destek geldi. Banka, Ford marka ticari taşıtlar için taşıt kredisi düzenledi. Düzenlenen krediye göre Ford markasına ait ticari taşıtlar için banka, yüzde sıfırdan başlayan faiz oranları, esnek geri ödeme planı sunacak.

Ticari taşıt kredisi ile ilgili olarak banka tarafından yapılan açıklamaya göre, uluslararası alanda yaşanan ve tüm hayatı etkileyen salgın nedeniyle ülke ekonomisine ve otomotiv sektörüne destek olmak istendi. Bu kapsamda, ticari taşıt sahibi olmak isteyen ve ticari taşıt ihtiyacı bulunan tüm vatandaşlar için kredi kampanyası hazırlandı. Bu kredi kampanyasına da Ford iş birliği sağladı. Üstelik bu kampanyadan yararlanan vatandaşlar için “Şimdi Al Temmuz’da Öde” ödeme planı da sunuldu. Böylelikle kredi üzerinden ticari taşıt alan müşteriler, ilk taksitlerini 2 ay erteleme hakkına sahip olacak.

Yapı Kredi Ticari Taşıt Kredisindeki Faiz Oranları

Yapı Kredi ve Ford ile yapılan iş birliği üzerine belirlenen faiz oranları, vade sayıları ve kredi tutarları şu şekilde yer aldı:

  • Hafif ve Orta Ticari Araç modelleri – 83 bin liraya kadar 12 ay vade ve yüzde 0 faiz imkanı ile birlikte ilk taksit 2 ay ertelemeli
  • Ford Transit Minibüsler ve Transit Pick Up modelleri – 115 bin liraya kadar 12 ay vadeli ve yüze 0 faiz oranı üzerinden ilk taksit 2 ay ertelemeli

Ticari aracın tipine ve modeline göre kredi verilecek olan kampanyada tüm ticari araçlar için yüzde 0 oranında faiz belirlendi. Hafif ve orta ticari araç modellerinde müşteriler 83 bin liraya kadar kredi temin edebilecekken, Ford transit minibüs ve transit pick up modelleri için 115 bin liraya kadar varan kredi imkanı sunuldu.