Near East Bank Çalışma Saatlerini Uzattı

Koronovirüs salgını ile ilgili alınan önlemler tüm dünyada değişiyor.  Near East Bank, koronoavirüs salgını ile ilgili daha fazla önlem alarak çalışma saatlerini uzattı.

4 Mayıs 2020 tarihinde dünya genelinde alınan karar ile koronovirüs salgını ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Ekonomik alanda yaşanan zorlukların biraz daha hafifletilmesi adına işletmelerin çalışma saatleri ve günleri daha esnek bir şekilde ilerleyecek. Çalışanları ile birlikte tüm toplumun sağlığını ön planda tutan Near East Bank da bu konuda yeni kararlar aldı. Tüm şubelerinde uygulamakta olduğu sağlık kurallarından taviz vermeden alınan yeni karar ile birlikte çalışma saatlerini uzattığını bildirdi.

4 Mayıs günü itibari ile faaliyetleri durdurulmuş olan birçok sektör çalışmalarını sürdürebilme şansına sahip olacak. Ayrıca daha dar saat dilimlerinde çalışmalarını sürdürmek zorunda olan firmalara da esnek çalışıma saatleri izni getiriliyor. Değişen bu kararlar ile birlikte Nearest Bank da yeni çalışma saatlerini belirledi ve işleyiş şeklini önlemler almak kaydı ile değiştirdi.

Bugün itibari ile Near East Bank şubelerinin çalışma saatleri 08:00-16:00 olarak belirlendi. Koronavirüs yaygının ilk günü itibari ile çalışanlarının ve toplumun sağlığı konusunda son derece titiz yaklaşım sergileyen Near East Bank aynı tedbirleri aynı titizlik ile sürdürmeye devam ediyor. Bu bağlamda almış olduğu kararlardan bazıları şunlar. Müşteriler maskesiz alınmayacak, sadece işlemleri sürdürülebilecek olan müşteriler sırası ile şubelere alınacak ve ayrıca personel ile müşteri arasındaki mesafe koruma bantlarının kullanımı sürdürülecek.

Near East Bank Müşterilerini Uyardı

Koronavirüs salgının patlak verdiği ilk gün itibari ile tüm gerekli sağlık tedbirlerini aldığını ve almaya da devam edeceğini bildiren Near East Bank müşterilerine uyarıda bulundu. Nakit ihtiyaçlarından Near East Bank bankamatikleri kullanımının mümkün olduğunu ve bu şekilde temin edebileceklerini bildirdi. Buna ilaveten müşterilerinin bankacılık işlemlerini hafta içi saat 08:00-17:00 saatleri arasında kesintisiz bir şekilde banka şubelerinde n de yapabileceklerini söyledi.

Müşterilerin bankacılık işlemleri için gerekli durumlarda 444 0 632 numaralı hat aracılığı ile bankaya erişim sağlayabileceğini hatırlattı. Müşteri hizmetlerine ait olan bu hat üzerinden sürdürülen hizmetler de saat 08:00-17:00 aralığında gerçekleşmektedir. Bu yöntem ile Near East Bank müşterileri bankacılık işlemlerini hızlı, güvenilir ve kolay bir şekilde halledebilecekler.