Burgan Bank Genç Bankacıların Mezuniyetini Kutladı

Burgan Bank Genç Bankacıların Mezuniyetini Kutladı
Burgan Bank Genç Bankacıların Mezuniyetini Kutladı

Albawaba’da yer alan habere göre Burgan Bank Yeni Grup Genç Bankacıları’nın mezuniyetini kutladı. Geliştirilmiş “Yeni Burganlar” programı kapsamında bir aylık eğitimlerini başarı ile sonlandırmış olan genç bankacıları kutlayan banka, uzaktan eğitim sunmuştu. Program kapsamında Öğrenme ve Geliştirme (L&D) e-Öğrenim platformu kullanıldı. Öğrencilere ise sanal ortamda bir deneyim sunuldu. Katılımcıların ilerlemesi ise haftalık olarak yapılan sınavlar ile değerlendirildi.

“Yeni Burganers” programı 1 Kasım 2020’de başladı ve 8 Aralık 2020’de tamamlandı. İnsan Kaynakları L&D departmanı liderliğinde ve farklı departmanların yardımı ile gerçekleşen özel program eğitim atölyeleri ile gerçekleştirildi. Burgan Bank’ın müşterilerine sunduğu hizmet ve ürünler üzerine, “müşteri hizmetlerinde mükemmellik” ve “satış becerileri” gibi eğitimler yer aldı.

Genç Bankacıları Benzersiz Burgan Kültürüne Dahil Ediyoruz

“Yeni Burganers” çalışanların liderlik gibi konularda potansiyele ulaşmalarını hedefleyen bir program olarak biliniyor. Ayrıca dijital dönüşüme kapsamlı bir bakış yakalamak adına gerçekleşen programda bankacılık sektörü yetkinlikleri ele alınıyor. Burgan Bank’tan Ghada El-Kadi, “Öğrenme ve Geliştirme departmanının amacı, genç bankacılarımızı benzersiz Burgan kültürümüze hemen dahil etmek ve işe alım sürecinde işyerine geçişlerini sorunsuz bir şekilde desteklemektir.

Olumlu bir işyeri kültürünü sürdürmek için müşteri odaklı, pozitif, işbirlikçi ve büyüme odaklı bir organizasyon olma özelliklerimizi yansıtan ortak değerlerimizi güçlü bir şekilde yaşıyoruz. Bu kültür, sadık müşterilerimize sınıfının en iyisi hizmet sunulmasını sağlamak için günlük işimizin ayrılmaz bir parçasıdır. ” şeklinde açıklamada bulundu. Programın sonunda ise, bankanın İnsan Kaynakları Departmanı, mezun öğrencileri bağlılıkları ve de sıkı çalışmaları için kutladı.