Chase Bank Wayne County’deki Şubesini Kapatıyor

Chase Bank, bankacılık ve finansal hizmetler şirketi olan JPMorgan Chase’in Manhattan, NYC’deki yan kuruluşu olan ulusal bir bankadır. 2000 yılında J.P. Morgan & Co. ile birleşti. Eski adı ise Chase Manhattan Bank olarak biliniyor.

Chase Bank’ın Wayne County’de bulunan şubesi 2 Kasım 2020 tarihinde kalıcı olarak kapanacak. Chase Bank’ın 608 Hendricks St., Wayne’de bulunan şubesi 1903 yılından bu yana hizmet vermektedir. Bulunduğu bina ise önümüzdeki aylarda satışa sunulacak.

Banka şubesi, 2 Kasım 2020 tarihine kadar pazar günleri hariç hizmet vermeye devam edecek. 608 Hendricks St’deki şube kapandıktan sonra 1000 Fifth Ave., Huntington şubesi o bölgeye en yakın şube olacak.

Banka müşterilerine, Chase Mobil Uygulaması üzerinden de işlem yapabileceklerini belirtti. Chase Bank’ın toplamda 4.900 şubesi var. Ayrıca 16.000 ATM’si bulunuyor. Chase Bank müşterilerine 4.900 şubesi ve 16.000 ATM’si ile hizmet vermeye devam edecek.

Kapanacak olan şubede, kasası bulunan müşterilerin randevu sistemi ile eşyalarını almaya gitmeleri gerekiyor. Salgın nedeniyle sınırlı çalışan bulunuyor ve müşteriler içinde bir sınırlama bulunuyor. Bu nedenle kasa sahibi kişilerin randevu alması gerekiyor.

Randevu almak için Chase Bank’ın internet sitesi üzerinden iletişim bilgilerine ulaşılabilirsiniz.