Wells Fargo Şube Kapatmaya Devam Ediyor

Wells Fargo, pandemiden dolayı 1.400’de fazla şubesini kapattı.Bu da yaklaşık perakende ağının dörtte biri kadar. Diğer bölgelerde de bazı şubeleri belirli saatlerde kapalı kaldı. Oregon’da bulunan şubelerin ise üçte biri kapalı durumda bulunuyor.

Sellwood-Moreland şubesinin ani şekilde kapatılması müşterilere beklenmedik bir sürpriz oldu. Hazırsız yakalanan müşteriler açık olan şubelere ve ATM’lere “Şube Bulucu” üzerinden ulaşılabilir. Wells Fargo’ya ait açık olan şubelerde gelişmiş güvenlik önemleri bulunuyor.

Wells Fargo’nun sözcüsü olan David Kennedy yaptığı açıklamada, geçici olarak kapatma kararı aldıklarını dile getirdi. Kapatılması adına da belirli bir neden sunmadı. Oregon dışında da şıubeler kapatıldı. Portland bulunan yedi şube de kapanan şubeler arasında bulunuyor.

David Kennedy, kiralık kasası bulunan müşterilerine de seslendi. Wells Fargo’nun geçici olarak kapatılan şubelerde kiralık kasası bulunan müşteriler Wells Fargo Bankası’nın sitesinde bulunan e-posta adresini kullanabilirler. Ayrıca bankanın müşteri hizmetlerinden randevu alabilirler.