Denizbank Çalışma Saatlerini Değiştirdi

Denizbank Çalışma Saatlerini Değiştirdi
Denizbank Çalışma Saatlerini Değiştirdi

Gazete Vatan’da yer alan habere göre Denizbank tüm müşterilerini ve personelini ilgilendiren bir karar aldı. Pandemi nedeniyle vaka sayılarında tekrar artış meydana geldi. Çok sayıda banka çalışma saatlerinde güncellemeye gitti. Denizbank da pandemi dolayısı ile çalışanlarını ve müşterilerini korumak adına önlem almaya karar verdi.

Aldığı kararı kamuoyuna bildiren banka çok sayıda önlem aldığını duyurdu. Denizbank tarafından şubelerin çalışma saatleri ile ilgili açıklama yapıldı. Banka açıklamasında 2 Aralık 2020 tarihi itibarıyla çalışma saatlerini değiştirdiğini bildirdi.

Denizbank’ın Güncel Çalışma Saatleri

Bankanın açılış ve kapanış saatleri birer saat değişiklik ile güncellendi. Denizbank müşterilerine yaptığı açıklamada dijital kanallara yönlendirmeyi de ihmal etmedi.

Banka tarafından yapılan açıklama, “Değerli müşterimiz, sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak adına, şube çalışma saatlerimiz 2 Aralık 2020 itibariyle 10:00-12:30 ve 13:30-16:00 olarak değişmiştir. Bankacılık işlemlerinizi internet şubemiz, MobilDeniz, DenizKartim ve fastPay uygulamalarımızdan veya ATM’lerimizden gerçekleştirebilirsiniz.” şeklinde oldu.