Denizbank Çiftçilere Özel Kampanyalarını Tanıttı

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel olarak Denizbank özel bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanya ile birlikte tarıma olan desteğini arttıran banka, ülke içerisinde yüzde 45’lik pazar payı ile özel bankalar arasında ilk sırada yer aldığını da vurguladı.

Üreticileri her alanda desteklemeye devam edeceğini de belirten bankanın kampanyaları yenilikçi ürünler taşıyor. Ürün ve hizmetlere yönelik yapılan açıklamaya göre dünyanın dokuzuncu büyük tarım ekonomisi Türkiye’de bulunuyor. 2003 yılından bu yana tarım alanına destek verdiğini belirten banka, sunmuş olduğu avantajlı kampanyalar ile Türkiye nüfusunun büyük bir kısmının geçimini sağladığı tarıma katkı sağladığını belirtiyor.

Denizbank Akaryakıt Ödemelerinde 6 Ay Faizsiz Dönem Sunuyor

Böylelikle Mayıs ayı boyunca süren kampanyalar içerisinde, Üretici Kartları ile pek çok fırsattan yaralanabilecek çiftçiler, akaryakıt alışverişlerinde 6 ay faizsiz dönem imkanına sahip oluyor. Taksitli kredi kullanımlarında ise ilk ödeme hasat dönemine ertelenebiliyor.

Üretici Kart sahibi olan çiftçiler aynı zamanda sıfır faizli nakit kredi kullanabiliyor. Bu kredi ile tarımsal alandaki tüm harcamalarını karşılayabiliyor. Nakit kredi içerisinde de 6 ay faizsiz dönemden faydalanabiliyor.

“Çiftçinin Yüzünü Güldürmek İçin Yola Çıktık”

17 yıl önce çiftçinin yüzünü güldürmek için yola çıktıklarını söyleyen Denizbank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, bugün gelmiş oldukları noktada Türkiye’de tarımın ve çiftçinin bankası olarak anılmaktan gurur duyduklarını söyledi. Koçak açıklamasına şu sözleriyle devam etti:

“Tarım sektörünü en fazla destekleyen lider özel banka olarak 17 yıldır üreticilerimiz ile kurduğumuz ilişkiyi gönül birliğiyle büyütüyor, onlara her alanda destek olmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün ulaştığımız noktada 15 milyar TL tarım kredimiz, 1,2 milyona yaklaşan çiftçi müşterimiz ve özel bankalar arasında yüzde 45’lik pazar payımızla sektördeki liderliğimizi devam ettiriyoruz. Tarıma verilen her desteğin ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olduğu bilinci ile ilk günden bu yana çiftçilerimizin hayatlarına değer katmayı amaçladık. Özellikle koronavirüs salgını döneminde önemi bir kez daha ortaya çıkan tarım sektörüne, kampanyalarımızla katkı sağlayarak üreticimizin sırtındaki yükü bir nebze de olsa omuzlayabilmek en büyük amacımız. Bu özel gün vesilesiyle, tüm üreticilerimizin Dünya Çiftçiler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”