Denizbank Tarım Desteği İçin Opet ile Anlaştı

Denizbank tarıma olan desteğini arttırmak adına Opet şirketi ile anlaşma yaptı. Yapılan anlaşma kapsamında 30 Haziran 2020 tarihine kadar Opet ve Sunpet istasyonlarından “Üretici Kart” ile akaryakıt alışverişi yapan çiftçiler ödemelerini 6 ay vadeli ve faizsiz olarak yapabilecek.

Opet tarafından yapılan açıklamaya göre, akaryakıt alımları içerisinde çiftçilere ödeme kolaylığı sağlamak için yürütülen kampanya Haziran ayının sonuna kadar devam ettirilecek. Böylelikle tarım bankacılığı alanında en büyük pazar sahibi olan banka ile iş birliği sağlanacak. Bu kampanyadan yararlanmak isteyen çiftçilerin yapması gereken şey ise Opet ve Sunpet istasyonlarından “Üretici Kart” ile alışverişlerini tamamlamak.

Denizbank Üretici Kart 17 Bin İş Yeri ile Anlaşmalı

Denizbank tarafından Tarım Bankacılığı alanında sunulan “Üretici Kart” günümüzde akaryakıt, gübre, yem, tohum vb. tarımsal alışverişlerde kullanılabilen ve tam tamına 17 bin üye iş yeri ile anlaşma sağlayan kartlardan biri olarak yer alıyor. Üstelik bu kart ile yapılan alışverişlerde vade seçenekleri ve sıfır faiz avantajları da çiftçilere sunuluyor. Bu karta ulaşmak için çiftçilerin cep telefonları üzerinden “ÜRETİCİ” yazıp boşluk bırakarak önce T.C. kimlik numaralarını ve yine bir boşluk bırakıp bulundukları ilin plaka kodunu yazmaları ve 3280’e SMS yollamaları gerekiyor. (Örnek mesaj: ÜRETİCİ 12345678900 34)