Denizbank Esnaflara Devlet Destekli Kredi Veriyor

Denizbank Esnaflara Devlet Destekli Kredi Veriyor
Denizbank Esnaflara Devlet Destekli Kredi Veriyor

Denizbank Ticari Kredi ve Esnaf Kredisini devlet destekli olarak müşterilerine sundu. Haberlerim’de yer alan bilgiye göre bankanın internet sitesi üzerinden, ATM’lerinden, İnternet ve Mobil Bankacılığından tek dokunuş ile 100.000 TL’ye kadar kredi sundu. Dünya genelindeki salgın nedeni ile zor günler geçiren esnafa Denizbank devlet ile birlikte el uzattı.

SMS ile de başvuru yapmanın mümkün olduğu kredide, “ESNAF” yazıldıktan sonra boşluk bırakarak kimlik numarasının yazılması ve 3280’e gönderilmesi yeterli olacak. Denizbank İnternet Bankacılığında da “Hemen Başvur” seçeneği ile talep oluşturulabiliyor. Ayrıca ATM’ler üzerinden de işlem yapılabileceği haber içinde yer alan detaylar arasında.

5 Dakikada Kredi Cevabı Cebinizde!

Kredi talebi oluşturan Denizbank müşterileri, başvuru yaptıktan sonra SMS ile sonuç alabilecekler. Sonuç süresinin ise yaklaşık 5 dakika olarak belirtildi. Cevabın olumlu olması durumunda 75 gün içerisinde herhangi bir Denizbank Şubesi’ne gidilmesi ve gerekli belgelerin ibraz edilmesi yeterli olacak. Krediye engel bir durum yaşanmaması halinde hemen kullanılmaya başlanabilecek. 75 gün sonunda kullanılmayan kredileri ise iptal olacağı bilgisi de banka tarafından paylaşıldı.

Gerekli belgeler arasında, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Varsa Mal Varlığı Dökümü (Tapu Fotokopileri), İmza Beyannamesi, Son 2 Yıla Ait Hesap Defteri veya Bilanço ve Gelir Tablosu, Varsa Oda Kayıt Belgesi ve Son 2 Yıla ait Vergi Levhası şeklindedir. Yararlanabilecek seçenekler arasında, Taksitli Ticari Kredi Özellikleri, KOBİ’lere özel olarak sunuluyor. 60 aya kadar taksit imkanı da kredi özellikleri arasında yer alıyor.  Ticari Kurtaran Hesap’de müşterilerine sunduğu diğer seçenekler arasında yer alıyor. Diğer seçenekler arasında, İşletme Kart Özellikleri, Ticari Kredi Kartı, Taşıt Tanıma Sistemi ve Acil nakit ihtiyaçları için Ticari Kurtaran Hesabı bulunuyor. Detaylı bilgi için Denizbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.