Denizbank GM Hakan Ateş’ten Örnek Davranış!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, yaşanan salgın ile birlikte çalışanlarının motivasyonunu ön planda tutmak için kendisinin ve üst yönetiminin cep telefonu numaralarını 14 bin personel ile paylaştı. Ateş, “Dileyen bizi doğrudan arayabilir” dedi.

Koronavirüs salgınına karşı korunma yöntemlerini arttıran ve her türlü alanda hızla kararlar alan banka, personellerinin sağlığını ve motivasyonunu sağlamak için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak Genel Müdür Hakan Ateş tarafından gerçekleştirilen bu hareket, bankanın personellerinin her zaman yanında olduğunu gösterdi.

Bizleri Her Zaman Arayabilirsiniz

Kendisinin ve üst yönetimin cep telefonu numaralarının paylaşıldığı mesajda Hakan Ateş şu sözleri sarf etti:

“Arkadaşlarım,

Olağanüstü günlerin yaşandığı bu dönemde, mazeret gözetmeksizin görevini hakkıyla yerine getiren tüm değerli Denizcilere, özellikle de müşterilerimize zor şartlarda yüz yüze hizmet sunan şube çalışanlarımıza Bankamız adına minnet ve teşekkürlerimi sunarım.

Mevcut koşulların ortaya çıkmasından sonra göstermiş olduğunuz cansiperane çalışma azminizi, dayanışma ruhunuzu ve kurum aidiyetinizi ayakta alkışlıyorum.

Bildiğiniz üzere sektör olarak bir kamu hizmeti ifa etmekteyiz.  Dolayısıyla, hizmetlerimizin kesintisiz devamı büyük önem arz etmektedir. Diğer yandan sizlerin ve ailelerinizin sağlığı hepimiz açısından en önemli konudur.

Şubelerimizde hizmetin kesintisiz yürütülebilmesi için Genel Müdürlük kadrolarımızda yedekleme ve evden çalışma süreçleri tamamlanmış, bütün altyapı buna hazır hale getirilmiştir. Zaman zaman teknik sorunlar yaşasak da ekiplerimiz bu aksaklıkların giderilmesi için 7/24 çalışmaktadır…

Başta ben olmak üzere tüm Üst Kurul üyesi arkadaşlarım ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızdayız. Bizleri hiç çekinmeden arayabileceğinizi bilmenizi istiyorum.  Cep telefonlarımız içerir iletişim bilgilerimizi ekte paylaşıyorum.

Bu günleri elbette geride bırakacağız. Emin olun ki sağlık dolu, güneşli güzel günler yakında!

Sevgilerimle, Hakan Ateş.”