Denizbank’tan Yurt Dışındaki Müşterilerine Özel Yuvam Hesabı!

Denizbank'tan Yurt Dışındaki Müşterilerine Özel Yuvam Hesabı!
Denizbank tarafından yurt dışında yaşayan ve Türk vatandaşı olan müşterilerine özel yenilikçi bir hizmet uygulamaya alındı. Yurt dışında yaşayan ve Türk vatandaşı olan müşterilerinin döviz birikimlerini güvence altına alan ve kazançlı sistemiyle Türk Lirası’na çeviren Yuvam Hesabı, müşterilerinin kur değişimlerine karşı korunmasını sağlayacak. Ek olarak, TL faiz oranı kazanımları da garanti altına alınmış olacak.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan banka Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, “Yuvam hesapla döviz birikimini güvenceli ve kazançlı sistemle Türk lirasına çeviriyor, onları kur değişimlerine karşı korurken, aynı zamanda TL faiz oranı kazanmalarını da garanti altına alıyoruz” dedi.

Yuvam Hesabı’nda Stopaj Oranı Yüzde Sıfır!

Denizbank tarafından devreye alınan Yuvam Hesabı’nda, stopaj oranı yüzde sıfır olarak belirlendi. Böylelikle müşteriler banka tarafından sunulan yüzde 17 faiz getirisinin yanında, yapmış olduğu döviz birikimlerini de kur değişimlerine karşı koruyabilecek.

Yuvam Hesap sahibi olmak isteyen yurt dışındaki yerleşik olan Türk müşteriler; dolar, avro ve sterlin mevduatlarının DenizBank’a transfer edebilecekler. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası kurları üzerinden Türk lirasına çevrilen birikimlerin yer alacağı Yuvam Hesabı, 3 aydan başlayan vade seçenekleriyle açılabilecek.

Hesap Açılişı İçin Limit Bulunmuyor

Yurt dışında oturma veya çalışma izni bulunan veya adres kayıt sisteminde yerleşim yeri bilgisi olarak yurt dışı adresi kayıtlı olan, 18 yaşından büyük Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler ile Mavi Kart sahibi müşteriler bu hizmetten yararlanabilecekler. Ek olarak yurt dışında yaşayan Türk müşterilere özel olarak bu hesabın açılışı için üst ve alt limit de koyulmayacak.

“Denizbank olarak ilk günden bu yana, sürdürülebilir ve sorumlu bankacılık ilkesiyle hareket ettik.”

Konuyla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Denizbank Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, şunları kaydetti:

“Yuvam hesap ile döviz birikimlerini güvenceli ve kazançlı bir sistemle Türk lirasına çeviriyor, onları kur değişimlerine karşı korurken, aynı zamanda TL faiz oranı kazanmalarını da garanti altına alıyoruz. Denizbank olarak ilk günden bu yana, sürdürülebilir ve sorumlu bankacılık ilkesiyle hareket ettik.

Müşterilerimizin kazancının yanında, ülkemizin ve ekonomimizin geleceğini de gözettik. Birikimlerini ülkemizde değerlendirmek isteyen, yurt dışında yerleşik vatandaşlarımızın kazanabileceği, aynı zamanda ülkemizin tasarruf hacminin yükselmesine de katkı sunacak bu ürünü hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.”