Deutsche Bank Alım Satım İşlemlerini Singapur’a Taşıdı

Deutsche Bank Alım Satım İşlemlerini Singapur'a Taşıdı
Deutsche Bank Alım Satım İşlemlerini Singapur'a Taşıdı

Deutsche Bank, gelişimini sürdüren piyasa para birimleri için küresel fiyatlandırma işlemlerini taşıyacağını açıkladı. Küresel finans merkezi olan Londra’dan bankalar birer birer kaçmaya devam ediyor. Bunun nedenin ise Brexit olduğu haberde yer alan bilgiler arasında…

Deutsche Bank, Asya’da yükselmeye devam eden alım ve satım işlemlerini Londra’dan taşıyarak Singapur’da sürdürecek. Bu konuda Singapur merkezli Sabit Gelir ve Para Birimi Operasyonları Başkanı David Lynne gelişmeler hakkında görüşlerini bildirdi. Lynne, Singapur’da daha güçlü ve yeni bilgisayar donanımı bulmanın saniyeler kısaltacağın öne sürdü. Bu sayede Deutsche Bank’ın Asya bölgesinde gerçekleşen emirleri yerine getirmesinin hızlanacağını vurguladı.

Londra’dan Kaçış Sürüyor

Yuan, yüksek frekans sahibi ticarette gerçekleşen yükseliş ile birlikte piyasanın yüzde 4’lük dilimini oluşturuyor. Bu durum sonucunda müşteriler ile sunucuların birbirine daha yakın olması gerekiyor. Finans Gündem’de yer alan habere göre, değişimin getirdiği bu ihtiyacın altı çiziliyor. Bretix ile 440 üzeri firma Londra’dan çıktı. 1,2 trilyon doları aşan varlık ise artık AB ülkelerinde. Bununla birlikte Londra’dan kaçışın süreceği öngörülüyor.