VakıfBank Vergi Ödemelerinde Yeni Sistem!

VakıfBank vergi ödemelerinde yeni bir sisteme geçiş yaptı. Banka tarafından geliştirilen VakıfTAX CARD aracılığı ile artık tüm vergi mükellefleri, sistemsel kontrollerin yapıldığı güvenli bir ortam içerisinde vergilerinin tamamını ödeyebilecek.

Saha içerisindeki tüketicilerden almış olduğu geribildirimleri değerlendiren, müşterilerin talep ve ihtiyaçlarına yönelik ürün geliştirme hedefinde bulunan VakıfBank; Gelir İdaresi Başkanlığı’nın vergi ödemelerini yalnızca kamu bankaları ve PTT üzerinden yapılmasına yönelik almış olduğu karardan sonra, iş dünyasında yer alan müşterileri için VakıfTAX CARD uygulamasını geliştirdi. Geliştirilen uygulama sayesinde iş dünyasındaki vergi mükellefleri, tek bir hesap üzerinden ve tek bir limitten vergi ödemelerinin tamamını yapabilecek.

Kurumsal ve ticari segmentte yer alan tüzel müşteriler, yabancı ortaklı global firmalar, gerçek kişi şahıs firmaları ve KOBİ firmaları dahil olmak üzere tüm vergi mükellefleri bu uygulamadan yararlanabilecek.

Vergi Mükellefleri İçin Çıkarılan İlk Güvenli Kart

Banka tarafından geliştirilen VakıfTAX CARD ile ilgili olarak açıklamada bulunan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Hazım Akyol şu sözleri dile getirdi:

“Mesai saatine bağlı kalmaksızın tüm kanallarımızla müşterilerimizin hızlı ve kolay şekilde vergi ödemelerini sorunsuz yapmalarını sağlıyoruz. Ticari ve kurumsal mükelleflerin yüksek limitli kartlarla vergi haricinde de işlem yapılması sorununu teknolojik altyapımızın sunduğu imkânlarla çözüyoruz. VakıfTax CARD ’ın bağlı olduğu hesaptan vergi dışında başka ödeme yapılamıyor; böylece limitler karışmıyor, vergi ödemeleri tek bir hesap üzerinden takip edilebiliyor. Vergi ödemesi için sadece VakıfTax’ın kullanılması firmalara güven veriyor. Firmaların en çok ihtiyaç duyduğu hız ve güven birlikte sağlanıyor.”