Deutsche Bank’dan İkinci Kadınlar FinTech Yarışması!

Deutsche Bank kadın kurucusu olan finansal teknoloji (fintech) şirketlerini yarışmaya davet ediyor. Yarışma sayesinde kendi işletme planlarını da saha sürmüş olacak. Yarışma sınucunda ödüller dağıtılacak.

Birinciye Atos’un fintech programında  yer alma hakkı verilirken, diğer kazananlar Deutsche Bank ve Google’ın inovasyon kaynaklarından yararlanmaya hak kazanacaklar. Kazanlar, Deutsche Bank’ın inovasyon laboratuvarında, lider ve uzmanlarla birlikte zaman geçirebilecekler.

Gil Perez, (Deutsche Bank Strateji ve İnovasyon Ağı’nın Küresel Başkanı) yarışma hakkında açıklamada bulundu. Kadınlar FinTech Yarışmas’nın, teknoloji yeteneklerini sergilemek için iyi bir fırsat olduğunu ve bankanın kadın kurucuların oluşturduğu bir toplululuğu dahil etmesi ve desteklemesinin inovasyon içinde önemli olduğunu vurguladı. Perez Kadınlar FinTech Yarışmas’nın jüri üyelerinden biri. Diğer bir jüri üyesi ise Almanya’daki Google Bulut Sistemleri Genel Müdürü olan Annette Maier olacak. Ayrıca Atos Orta Avrupa Başkanı olan Ursula Morgenstern’da heyete dahil bulunuyor.

FinTech ayrıca katılımcılarına koçluk yapmak isteyen kadın yöneticileri de davet ediyor. Kadınlar, kendi sektörlerini tanıtma, teknik bilgilerini hatta deneyimlerini paylaşmak için de teşvik ediliyorlar.

Katılımcılar ve koçluk yapmak isteyenler en geç 23 Eylül 2020’ye kadar internet adresi üzerinden başvuru yapmalıdır. İş planları ise eylül ayının 30’una kadar sunulmalıdır. Ekim ayında 6 takım aday olarak gösterilecek ve 29 Ekim 2020’de kazananlar açıklanacak.