Fibabanka Şube Dışı Satış Danışmanı Alımı Yapacak

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Yapı Kredi Bankası, banka personel alımları yapacağını duyurarak, Stratejik Planlama Uzmanı alım ilanı yayımladı.

Fibabanka’nın Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Mersin, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Zonguldak olmak üzere toplam 22 il genelinde, satış departmanında, sürekli tam zamanlı ve uzman yardımcısı pozisyonunda görevlendireceği Şube Dışı Satış Danışmanı alım ilanına başvuruda bulunacak adayların ilanda belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

Şube Dışı Satış Danışmanı İlanı Başvuru Şartları

Fibabanka’nın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, ön lisans ya da üniversite mezunu olması, üst düzey iletişim ve temsil becerisine sahip olması, müşteri odaklı ve rekabetçi yaklaşımlı iş anlayışının olması, takım çalışmasına yatkın olması, ikna kabiliyetinin yüksek olması, çözüm odaklı olması, stres altında etkin çalışabilecek olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak istihdama katkıda bulunan Fibabanka’nın Şube Dışı Satış Danışmanı alım ilanına başvuracak adayların, ofis dışında yoğun tempoda çalışabilecek olması, seyahat engelinin bulunmaması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

Şube Dışı Satış Danışmanı İlanına Kimler Başvurabilir?

Fibabanka tarafından yayımlanan Şube Dışı Satış Danışmanı alım ilanına, tecrübeli ya da tecrübesiz olan ve bankanın ilanında duyurduğu başvuru koşullarını taşıyan tüm adaylar en geç 31 Ağustos 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan link aracılığı ile başvurularını gerçekleştirebilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-sube-disi-satis-danismani-2090633