Garanti Bankası’ndan Temas Azaltan Kampanya

Garanti Bankası'ndan Temas Azaltan Kampanya
Garanti Bankası'ndan Temas Azaltan Kampanya

Garanti Bankası, online işlemleri artırmak ve teması azaltmak adına İlan 365’de yer alan habere göre yeni bir kampanya başlattı. Başlattığı kampanya dahilinde mobil şubeye davet ettiğiniz kişiler üzerinden 50 TL kazanma sansı sunuyor. Müşterileri bankaların dijital kanallarını kullanmaya yönelten virüs salgını dijital imkanlar ile temas sayısını azaltmayı başardı.

Çoğu işlemin internet ve mobil bankacılık üzerinden yapılabiliyor olmasının dışında Garanti Bankası, sayıyı daha da artırmak için kampanya başlattı. Banka başlattığı kampanya ile hem müşterilerini mobil bankacılık kullanmaya sevk ediyor hem de 50 TL kazanma fırsatı sunuyor. Banka 55 yaş ve üzeri aile bireylerini mobil ve internet bankacılığı kullanımına davet etmeleri halinde müşterilerine 50 TL hediye ediyor. Kampanya 1 Aralık – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Son Giriş Üzerinden 6 Ay Geçmeli!

Mobil bankacılığa giriş yaptıktan sonra “Profil ve Ayarlar” kısmını seçtikten sonra  “Aileni Davet Et” kısmı seçiliyor. Adım sonrasında promosyon kodunu davet edecek kişi ile paylaşmak yeterli olacak. Garanti Bankası mobil şubeye davet edilen kişinin Garanti BBVA İnternet/Mobil’e giriş yapmasının ardından kodu onaylamak yeterli oluyor.

Kampanya şartları kapsamında davet edilen kişinin Garanti BBVA İnternet/Mobil’e son girişi üzerinden 6 ay geçmiş olması yeterli oluyor. Şartların uyması halinde işlemi takip eden 5 gün içerisinde davet edenin vadesiz TL hesabına 50 TL aktarılıyor.