TEB En İyi Özel Bankacılık Ödülünün Sahibi Oldu

TEB En İyi Özel Bankacılık Ödülünün Sahibi Oldu
TEB En İyi Özel Bankacılık Ödülünün Sahibi Oldu

World Finance dergisi tarafından düzenlenen “World Finance Bankacılık Ödülleri” tarafından Türk Ekonomi Bankası’na (TEB) ödül verildi. Banka, özel bankacılık alanında “Türkiye’deki En İyi Özel Bankacılık” ödülünün sahibi oldu.

Banka tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, finans dünyasının yayın kuruluşlarından olan ve dünya finansı, finans endüstrisi, uluslararası ticaret ve küresel ekonomi alanında yayın yapan World Finance dergisi, World Finance Bankacılık Ödülleri’ni düzenledi. Düzenlenen ödül töreninde de TEB Özel Bankacılık alanıyla “Türkiye’deki En İyi Özel Bankacılık” ödülüne layık görüldü.

TEB 2019 Yılında da Ödül Almıştı

2019 yılında da banka, özel bankacılık birimiyle aynı ödülün sahibi olmuştu. Bu alanda sergilediği başarılı performans doğrultusunda sürdürülebilir bir çalışma elde ettiğini göstermiş oldu. Konuya yönelik olarak TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi açıklama yaptı. Mendi, üst üste ikinci kez bu ödüle layık görülmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Mendi’nin açıklamasında şu sözler yer aldı:

“TEB Özel Bankacılık olarak sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizle, yaptığımız çalışmalarla ödül almaktan, Türkiye’yi uluslararası alanda temsil etmekten gurur duyuyoruz. Geçtiğimiz yılın ardından tekrar en iyi seçilmek ise bizleri bir kez daha gururlandırdı. Çünkü başarı, istikrarlı olduğunuz zaman daha fazla anlam ifade ediyor ve TEB Özel, bu alandaki iddiasını bir kez daha göstermiş oldu.”

“Türkiye’de özel bankacılığın kurucusu ve ilk uygulayıcısıyız”

“TEB Özel Bankacılık olarak, ülke genelinde Özel Bankacılık merkezlerimiz ve şube içi hizmet noktalarımızla müşterilerimizin risk seviyeleri, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda, varlıklarına değer katacak çözümler geliştiriyoruz. Türkiye’de özel bankacılığın kurucusu ve ilk uygulayıcısıyız. Bu segmentteki uzmanlığımızla, bankacılık ve finansman işlemlerinde müşterilerimize uzun vadeli ve varlığa değer katan çözümler sunuyoruz. Stratejik ortağımız BNP Paribas’ın global tecrübesinden de faydalanarak müşterilerimizin varlık ve birikimleri için risk tercihlerine uygun olabilecek yatırım alternatifleri sunuyoruz. TEB Özel Bankacılık olarak en çok tercih edilen, özel bankacılık ve varlık yönetiminde ilk akla gelen referans noktası olmayı amaçlıyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”