Garanti BBVA’da Emeklilere Özel 12 Ay Vadeli Kredi

Garanti BBVA'da Emeklilere Özel 12 Ay Vadeli Kredi
Garanti BBVA'da Emeklilere Özel 12 Ay Vadeli Kredi

Garanti BBVA emekli olan müşterilerine özel ihtiyaç kredisini sunuyor. Ege Haber’de yer alan bilgiye göre Garanti BBVA, emeklilere özel bir ihtiyaç kredisi sundu. Özel ihtiyaç kredisi kapsamında internet ve mobil bankacılık üzerinden başvuru yapılabilecek.

Ayrıca vade sayısının ve faiz oranlarının uygun olduğu kredi üzerine banka açıklamada bulundu. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklama, “Size özel emekli ihtiyaç kredisine Garanti BBVA Mobil ya da İnternet Bankacılığı aracılığıyla başvurabilirsiniz. Daha önce yaptığınız başvurularınızı tamamlayabilir ve şubeye gitmeden hesabınıza aktarılan paranızı kullanmaya başlayabilirsiniz.” şeklinde gerçekleşti.

İnternet Bankacılığından Kredi Risk Raporu Öğrenilebilir

Ayrıca banka Kredi Kayıt Bürosu (KKB) kredi risk raporunun da Garanti BBVA İnternet Bankacılığı üzerinden alınabileceğinin de altını çizdi. 10 bin Türk lirası şeklinde alınan kredilerde yüzde 1,49 faiz oranı ve de 12 ay vade ile sunulan kredinin aylık ödemesi ise 933 TL şeklinde olacak. Vergiler ve sigorta işlemleri ise toplamda 212 TL olarak belirlendi. Müşterilerinin risklilik durumunda göre kredi kapsamında faiz oranlarını müşteri özelinde gerçekleştirecek banka, başvuru esnasında ilgili tutarları değiştirebilecek.

İnternet ya da mobil bankacılık üzerinden başvurulacak kredini hakkında bankanın diğer açıklaması ise  “Kredi sürecinde müşteriler şubeye yönlendirilebilir. Başvuru sahibinden ücret bordrosu, gelir belgesi, SGK web belgesi ya da gelir yazısı talep edilebilir. Krediden yararlanma koşulu müşterinin risklilik durumuna göre değişebilir.” şeklinde gerçekleşti.