Garanti Mobil İle İstanbul Kart Yüklemesi Yapılabilecek!

Garanti BBVA bir süredir BELBİM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri ile bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu iş birliği çerçevesinde artık Garanti BBV İstanbulkart dolum hizmetleri için yükleme yapma imkanı da sunacak. Garanti BBVA müşterilerinin İstanbul Kart yüklemeleri kolaylıkla yapılabilecek.

Garanti BBVa uzun zamandır yeni ürün ve hizmetleriyle vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. BELBİM elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri ile yaptığı işbirliği sayesinde artık mobil bankacılık hizmetleri üzerinden sorunsuz bir şekilde yükleme yapma imkanı da sunulacak. Bankanın sahip olduğu 8 milyondan fazla dijital bankacılık müşterisi bu hizmetlerden sorunsuz bir şekilde faydalanabilecek.

Yeni uygulama ile birlikte sadece kart yüklemesi yapılmayacak. Bunun yanı sıra kartta olan bakiye sorgulaması da rahatlıkla yapılabilecek. Tüm yükleme işlemleri için ekstra bir ücret kesintisi yapılmayacak. Kullanıcılar kendi kartlarına yükleme yapabildikleri gibi başkalarının da kartlarına sorunsuz bir şekilde yükleme yapabilecekler.

İki firma arasında yapılan işbirliğinin İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından desteklendiği açıklandı. Alternatif ödeme sistemleri bir anlamda daha fazla kullanıcıya ulaşmak için bir çalışma olduğu belirlendi. Bankacılık hizmetleri günümüzde müşteriler tarafından sıklıkla kullanıldığı için günlük işlem ve hizmetlere de entegre ediliyor.

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin konu hakkında bazı değerlendirmelerde  bulundu. Açıklamalarında ‘Yenilikçi ödeme sistemlerini müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. İstanbulkart genelinde yaptığımız iş birliği, ulaşım alanındaki bazı sorunları çözebilir. Günlük hayattaki çalışmaları geniş kitleler ile buluştururken bu alanda da akla gelen ilk banka olmayı istiyoruz’ dedi.