GittiGidiyor.com’dan Chip-Para Kazanmak için son 5 Gün

GittiGidiyor.com'dan Chip-Para Kazanmak için son 5 Gün
GittiGidiyor.com'dan Chip-Para Kazanmak için son 5 Gün

5 Şubat 2001 tarihinden bu yana satıcılar ile alıcıların arasında köprü olan e-ticaret sitesi GittiGidiyor.com, Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Akbank ile iş birliği yaptı. 1948 yılında bu yana hizmet veren Akbank ile 2001 yılında bu yana e-ticaret sektöründe yer alan GittiGidiyor.com ile yapılan iş birliği kapsamında kullanıcılar chip-para kazanacaklar.

Kampanya dahilinde kullanıcılar 75 liraya varan chip-para kazanma sansı yakalıyorlar. Satıcı ve alıcıların gözdelerinden biri olan GittiGidiyor.com iş birliği hakkında açıklamada bulundu.

Chip-para Kazanma Fırsatı

GittiGidiyor.com Akbank kullanıcılarına alışverişlerinde harcayabilmeleri için chip-para imkanı sunarken, sadece kasım ayı için geçerli olduğunu belirtti. Akbank kullanıcıları kasım ayında yaptıkları alışverişlere göre kazanma sansı yakalayacaklar.

Kasım ayının ortasına kadar sürecek kampanya kapsamında iki adet sınır bulunuyor. Yapılan alışverişlerin tutarının 500 Türk Lirası ya da 1.000 Türk Lirasını geçmesi gerekiyor. Yapılan alışverişin tutarı 500 ile 999-999 Türk Lirası olması halinde kazanılan chip-para değeri 50 olurken,  1.000 Türk Lirası üzerindeki alışverişlerde Akbank kullanıcıları 75 chip-para kazanacaklar.

Son Gün 15 Kasım

Akbank kullanıcılarına özel olarak hazırlanmış kasım ayı kampanyasına katılmak ise oldukça kolay hale getirilmiş. Kampanyaya katılmak için Akbank müşterisi olmak yeterli olmasının yanı sıra, müşterilere iki adet katılım şeçeneği sunulmuş.

“GİTTİGİDİYOR” yaz 4566’ya Gönder

Kampanyaya katılmak isteyen kişiler SMS ya da Axess Mobil üzerinden katılabilecekler. Kampanyaya SMS ile katılmak isteyen kişilerin harcama yapmadan önce “GİTTİGİDİYOR” yazdıktan sonra 4566’ya kısa mesaj gönderilmesi ya da Axess Mobil üzerinden “Hemen Katıl” seçeneğine tıklaması gerekiyor.