Halkbank Emekliye İhtiyaç Kredisi Kampanyası Sürüyor!

Halkbank emeklilere özel ihtiyaç kredisi kampanyası bu gruptaki vatandaşların nakit ihtiyaçlarını çözmeye devam ediyor. Halkbank kredi kampanyaları arasında olan Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi olarak adlandırılan bireysel ihtiyaç kredisinden sadece emekli vatandaşlar yararlanabiliyor.

Halkbank’tan Emekliye 50.000 Lira Kredi

Halkbank emekli kredisi ile 36 ay vadeli ve üst limiti 50.000 lira olan kredi sağlanıyor. Halkbank emekli ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak 25.000 lira kredi kullanan kişiler aylık yüzde 1.89 faiz oranı ile kredilerini kullanabiliyorlar. 50.00o lira ihtiyaç kredisi kullanan kişilere uygulanan faiz oranı ise aylık yüzde 1.90 olarak dikkat çekiyor. Uygun faizli kredi kampanyaları arasında yer alan bu kampanyadan sadece Halkbank müşterisi olanlar değil herkes yararlanabiliyor.

Halkbank Emekli Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Halkbank müşterisi olmayan emekliler Banka’nın internet sitesine girerek online ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorlar. Ayrıca SMS’le kredi başvurusu ve şubeye gitmek suretiyle kredi başvurusu yapılarak da kampanyaya dahil olunabiliyor. SMS yollayarak başvuru yapmak isteyenlerin aralarında birer boşluk bırakarak EMEKLI – TC Kimlik numarası- gelir bilgileri – kredi yazmaları 3452’ye kısa mesaj yollamaları yeterli oluyor. En yakın Halkbank şubesine giden kişiler de Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi başvurusu yaparak da kredi kullanabiliyorlar. Bu kredi kampanyasından kullanılan kredi tutarı üzerinden yüzde 5 BSMV olarak bilinen Banka Sigorta Muamele Vergisi tahsil ediliyor. Bu kredi ürünü için belirtilen faiz oranlarından yararlanabilmek için Halkbank’ta mevduat hesabı açtırmak ve hayat sigortası yaptırmak gerekiyor. hayat sigortası prim tutarı kredi sahibini yaşı ve cinsiyet ile kredinin tutar ve vadesine göre hesaplanıyor.