Halkbank’a TSE’den Güvenli Hizmet Belgesi

Halkbank'a TSE'den Güvenli Hizmet Belgesi
Halkbank'a TSE'den Güvenli Hizmet Belgesi

Halkbank, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nın direktiflerine uygun şekilde hazırladığı yüksek koruma standartlarını karşılaması ile Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazandı. Halkbank koronavirüs salgını boyunca hem bireysel müşterilerine hem de işletmelere finansal destek sağlamayı sürdürdü.

Bu zorlu süreç boyunca da ekonomiye katkı yapmaya devam eden Halkbank, koronavirüs ile mücadelede emin adımlar attı ve kararlar aldı. Pandemi boyunca yüksek koruma standartlarına uygun olduğu belirlenen Halkbank Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan denetlemek sonucunda Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı.

Aynı Kararlılık ile Devam Edecek

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, salgının sağlığı ve hayatı tehdit eden risklerine karşı kararlı ve kesin bir mücadele yürüttüklerini belirtti. Bu süreçte Halkbank olarak, 83 yıl boyunca verdiği hizmetin kalitesini de korumayı amaçladıkların altını çizdi. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, “Covid-19 virüsünün bulaşma riskini en aza indirmek amacıyla pandeminin ilk günlerinden itibaren kararlı bir çalışma yürüttük. Sağlık Bakanlığı’mız ve Dünya Sağlık Örgütü yönergelerini referans alan çok sıkı tedbirler geliştirdik.

Hem çalışanlarımızın hem de ziyaretçilerimizin Genel Müdürlük hizmet binalarında kendilerini daha güvenli hissetmeleri amacıyla yaptığımız çalışmaların, bankamıza Güvenli Hizmet Belgesi kazandırması bizleri mutlu etti. Halkbank adı, kuruluşundan itibaren her alanda güvenle özdeşleşmiştir. Bankamız salgınla mücadelede tüm kurumlara öncü çalışmalar yürütmeye bundan sonra da aynı kararlılıkla devam edecektir.” şeklinde açıklamada bulundu.