Türkiye Vakıflar Bankası Ademsan Makine’yi Seçti

Uluslararası Finans Merkezi projesinin içinde yer alan Türkiye Vakıflar Bankası Genel Müdürlük binasının tercihi, Ademsan Makine oldu. Ademsan Makine genel müdürlük binasının dış cephe temizliğini ve bakım sistemlerini gerçekleştirecek.

Ademsan Makine, yaptığı açıklamada pandemi sürecinde gerekli olan tüm önlemleri aldıklarını ve üretim yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Ataşehir’de toplam 690 bin metrekarelik Uluslararası Finans Merkezi Projesi içerisinde yer alan banka genel müdürlük binası için çalışmalara başlandı. Ademsan Makine ekibi gijon ve ray döşemelerine başlamış bulunuyor. Uluslararası Finans Merkezi Projesi, A sınıfı ofis ve ticaret alanlarını taşıyor ve kuleler Anadolu Selçuklu ve Osmanlı mimarisini yansıtıyor. Kulelerin 16 köşeli yıldız formunda olacağı ve düşey sürekliliğine önem verileceği biliniyor. Bazı katlardan sonra kuleler dönerek devam edecek.

Aktarılan bilgilere göre şirket Ankara Kahramankazan’daki fabrikasında, proje için 2 adet AST-70 üretilecek. Ayrıca 550 kilogramlık cam vinci de bu paket içerisinde yer alacak.

Türkiye Vakıflar Bankası Genel Müdürlük binası tamamlandıktan sonra maksimum güvenlikli bir çalışma ortamı oluşturulmuş olacak. Bina kare şekilde başlayarak yıldız şeklini oluşturacak.