Kuveyt Türk İstanbul’da Gişe Yetkilisi Alımı Yapacak!

Kuveyt Türk Katılım Bankası Gişe Yetkilisi Alımı Yapacak!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, İstanbul’daki Avrupa yakasında yer alan şubeleri için Gişe Yetkilisi alımı yapacağını duyurdu.

Banka tarafından yayımlanan bu ilana tecrübeli ve tecrübesiz olan tüm adayların başvuru yapabileceği bildirildi. Adayların yetiştirilmek üzere istihdam edileceği ifade edildi.

Kuveyt Türk tarafından yayımlanan banka personel alımı ilanında, çalışma şekli olarak 08.30 ile 17.30 saatleri arasında (tam zamanlı) personellerin istihdam edileceği de belirtildi. Ek olarak iş yaşamına dahil olacak kişilerin Özel Sağlık Sigortası, yemek kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), prim ve giyim yardımı alacağı da bildirildi.

Gişe Yetkilisi Görev ve Sorumlulukları

Gişe yetkilisi pozisyonu, bankacılık kariyerine başlayacak olan adaylar için ilk basamaklardan biridir. Bu pozisyonda görev alan kişilerin görev ve sorumlulukları arasında müşterilerin bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek (para yatırma, para çekme, havale, EFT, vb.) vardır. Ek olarak gişe yetkilileri çek ve senet tahsilatlarını yapmak, fatura tahsilatını gerçekleştirmek, döviz alım ve satım işlemlerini yapmak ile de görevlidir.

Gişe Yetkilisi olarak bankacılık kariyerine başlayan kişilerin önlerinde uzun bir kariyer yolculuğu bulunmaktadır. Bir yıllık görev süresinin ardından kariyer alanında yükselme yaşanmaktadır. Bir sonraki birim satış ve operasyon birimi olacaktır. Gişe Yetkilisi olarak görev alındığında kurum içi eğitimler ihmal edilmemelidir. Bireyler kendilerini hem mesleki hem de kişisel alanda eğitmelidir. A’dan Z’ye bankacılığı öğrenmek ve bankacı olmak isteyen kişiler için bu pozisyondan başlangıç yapmak oldukça önemlidir.

Kuveyt Türk Gişe Yetkilisi Başvuru Şartları

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yayımlanan Gişe Yetkilisi pozisyonuna başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • Üniversitelerin 4 yıllık örgün eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmak
  • Tercihen adayın iyi derecede İngilizce ya da Arapça dil bilgisine sahip olması
  • Faizsiz bankacılık alanında kariyer yapmaya ve çalışmaya istekli olmak
  • Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olması veya en az 20 aylık tecil ettirmiş bulunması
  • Müşterilere yönelik etkin, etkili ve verimli bir şekilde hizmet etme potansiyelinin bulunması
  • Başarı odaklı çalışma prensibinin bulunması
  • Takım çalışmasına uyumlu olunması
  • Etkin iletişim becerilerine sahip olmak
  • Analitik ve stratejik düşünme becerisine sahip olmak
  • Planlama ve organizasyon becerilerine sahip ve bu becerilerde kuvvetli olmak
  • Daima güler yüzlü ve anlayışlı olmak

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Kuveyt Türk tarafından yayımlanan banka iş ilanı için başvuru yapmak isteyen kişiler, özgeçmişlerini aşağıda yer alan link üzerinden bankaya aktarabilmektedir. Tüm başvurular internet ortamı aracılığıyla toplanacaktır. Şube ya da Genel Müdürlük aracılığıyla başvuru yapılmamaktadır. Adaylar için son başvuru tarihi 12 Ocak 2021 olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar başvurular alınmaya devam edecektir. Başvuru yaparken adayların özgeçmişleri içerisine son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraflarını ve ön yazı eklemeleri gerekmektedir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası Gişe Yetkilisi başvuru linki:
https://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-gise-yetkilisi-istanbul-avrupa-yakasi-2619310