ING Bank’tan Herkese 3 Ay Ertelemeli Kredi!

ING Bank'tan Herkese 3 Ay Ertelemeli Kredi!
ING Bank'tan Herkese 3 Ay Ertelemeli Kredi!

Ege Haber’de yer alan bilgiye göre, ING Bank başvuru yapan herkese 3 ay ertelemeli kredi imkanı sunuyor. ING Bank müşterisi olan ya da olmayan herkese sunulan 3 ay ertelemeli kredi kapsamında banka kredi sunacak. Banka “ING’li olun ya da olmayın, Cepte Kredi ile %1,49’dan başlayan faizlerle ihtiyaç kredinize şubeye gitmeden, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden başvurun.” sloganı ile kredisini herkese duyurdu.

3 ay ertelemeli alınabilecek kredinin ayrıca 36 aya varan vade fırsatları da bulunuyor. Bütçeyi yormayacak faiz oranları ile sunulan kredide Turuncu Ekstra nakit iade avantajıyla da ödeme kolaylaştırılıyor. 10.ooo TL’lik bir kredi alan kişinin aylık geri ödemesi ise 379 TL olacak. Kredi kapsamında 3-36 ay şeklinde imkanı sunuluyor. İlgili kredinin dosya masrafı ilse ana paranın binde beşi oranında hesaplanıyor.  Kredinin aylık faiz oranları ise yüzde 1,49 ile 2,39 arasında hesaplanacak. Ayrıca ödeme performansına göre de değişiklik göstereyeceği haberde yer alan bilgiler arasında.

Son Başvuru Tarihi 31.12.2020

ING Bank müşterisi olan kişiler bankanın resmi internet sitesinden “Hemen Başvur” bölümünden başvuru yapabilecekler. Ayrıca ING Mobil ve ING İnternet Şubesi’nden de anında başvuru yapılabiliyor. Bankanın müşterisi olmayanlar ise kredi onayı ardandan şubeden gitmeye gerek kalmadan kurye ile evraklarını tamamlayabilecek.

Kredi kapsamında 5.001 ile 50.000 TL arasındaki tutar için 36 ay vade imkanı bulunuyor. 33 ay üzerinden hesaplanan ödeme planı yer alan kredide son başvuru tarihi ise 31.12.2020 olarak belirtilmiş. Kredi notu 1850 ve üzeri olan müşteriler için yüzde 1,49 oranında faiz uygulanacak. Faiz oranının uygulanabilmesi 3.000-50.000 TL arası  tutarların 3-36 ay vade olması durumda geçerlidir. Vade süresi ise en az 90 gün olmalı, ING müşterisi olmayanların kimlik teyit işlemlerini de şubeye gitmeden tamamlayabilir. Detaylı bilgi için ING Bank’ın resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.