QNB Finansbank Yeni Yıla Özel İhtiyaç Kredisi Oluşturdu

QNB Finansbank Yeni Yıla Özel İhtiyaç Kredisi Oluşturdu
QNB Finansbank Yeni Yıla Özel İhtiyaç Kredisi Oluşturdu

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni yıla özel ihtiyaç kredisi oluşturuldu. Tüketicilerin yeni yıldaki acil nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hazırlanan bu kredi, 36 aya varan vade seçeneklerine sahip.

Banka tarafından yapılan açıklamada, yeni yıla özel 36 aya varan vade seçenekleri ve 3 ay taksit erteleme imkanıyla ihtiyaç kredisi tanıdı. Tamamen tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olan kredi için 30 Aralık 2020 tarihine kadar başvuru yapılabileceği belirtildi.

3 Ay Erteleme İmkanı Var

Acil nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olan kredide, tüketicilerin ekonomik yönden zorluk yaşamaması adına, 3 ay taksit erteleme fırsatı sunuldu. Aralık ayında başvurusu onaylanan tüketicilerin ilk taksit ödemelerinin Mart ayında başlayacağı bildirildi.

Yeni yıla özel olarak hazırlanan kredi fırsatına başvuru yapmak isteyen kişilerin, internet ya da mobil şube kullanabileceği belirtildi. Bu kanallara erişemeyen müşterilerin de şube ya da Çağrı Merkezi birimi olan 0850 222 0 900 numaralı hattı arayarak başvuru yapabileceği ifade edildi. Başvuru sürecinin hızlı ve kolay bir şekilde yapılabileceği iletildi.

SMS Yolu ile de Başvuru Yapılabilecek

Tüm başvuru yolları haricinde QNB Finansbank müşterisi olmayan vatandaşlar için de başvuru seçeneği oluşturuldu. Banka müşterisi olmayan kişiler, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarını 5030’a SMS atarak başvurusunu gerçekleştirebilecek. Kredi ile ilgili detaylara “www.qnbfinansbank.com” linki üzerinden ulaşılabilecek ya da banka şubelerini ziyaret ederek detaylı bilgi alınabilecek.