İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ozan Gürsoy Oldu

İş Bankası’nın üst yönetiminde yeni bir atama gerçekleşti. Bu atama ile birlikte banka açıklama yaptı. Bankadan yapılan açıklamada bankanın Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna Ozan Gürsoy’un atandığı ifade edildi.

Gürsoy’un kurumsal bankacılık pazarlama ve satış, ticari bankacılık satış bölümü ile sınır ötesi bankacılık birimi ve serbest bölge şubelerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandığı da yapılan açıklamada belirtildi.

İş Bankası GMY Ozan Gürsoy Kimdir?

Ozan Gürsoy, 1974 yılında Adana’da doğmuştur. ODTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. 1996 yılında İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda müfettiş yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 2003 yılında Gürsoy, Birmingham Üniversitesi’nde Uluslararası Bankacılık ve Finans alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

2006 yılında Kurumsal Krediler Tahsis Bölümü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev almıştır. Ardından aynı bölümde birim müdürü olarak görev yapmıştır. 2011 yılında Ticari Bankacılık Ürün Bölümü Müdürü olmuştur. 2015’te ise Gebze Kurumsal Şube Müdürü olan Gürsoy, Mayıs 2020’de Genel Müdür Yardımcısı olarak İş Bankası’na atanmıştır.