İş Bankası’nın Üst Yönetiminde Değişiklik Yapıldı

Türkiye İş Bankası’nın üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleşti. Sezgin Yılmaz ve Serkan Uğraş Kaygalak Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Yapılan bu yeni atamalar kapsamında Sezgin Yılmaz, Bankacılık Temel Operasyonları, Dış İşlemler ve Ticari Kredi Operasyonları, İç Operasyonlar, İnşaat ve Gayrimenkul Yönetimi, Destek Hizmetleri ve Satın Alma bölümlerinden sorumlu tutulacak. Serkan Uğraş Kaygalak ise Kartlı Ödeme Sistemleri, Bireysel Kredi ve Kart Operasyonları, Sermaye Piyasaları, Özel Bankacılık Pazarlama ve Satış bölümlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinde yer alacak.

İş Bankası GMY Sezgin Yılmaz Kimdir?

1975 yılında doğan Sezgin Yılmaz, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun olmuştur. 1997 yılında İş Bankası’nın Bursa Şubesi’nde Memur olarak göreve başlamıştır. Burada çeşitli kademelerdeki görevlerinin ardından 2012’de KOBİ Kredileri Tahsis Bölümü Kayseri Bölge Müdürü, 2015’te KOBİ Kredileri Tahsis Bölümü İzmir Merkez I. Bölge Müdürü olarak atanmıştır. Daha sonra sırasıyla KOBİ ve İşletme Bankacılığı Satış Bölümü İzmir Merkez II. Bölge Satış Müdürü, Destek Hizmetleri ve Satın Alma Müdürü, Satın Alma Müdürü olarak görevlerini yapmıştır. 29 Mart 2019 tarihinde İş Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçilmiştir.

İş Bankası GMY Serkan Uğraş Kaygalak Kimdir?

1975 yılında doğan Serkan Uğraş Kaygalak, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. 1997 yılında İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 2006 yılında Hazine Bölümü’ne Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. Daha sonra sırasıyla Tarsus/Mersin Şube Müdürü ve Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 2013’te Kartlı Ödeme Sistemleri Müdürü olmuştur.