Isabella Bank İlk Çeyrek Sonuçlarını Açıkladı

Isabella Bank 2020 ilk çeyrek raporlarına göre; net geliri 3,1 milyon dolar ve hisse başına düşen kazanç payı ise 0,39 dolar.

Isabella Bank CEO’su Jae A. Evans:

“Dualarımız COVID-19 salgının yarattığı zorluklar karşısında mücadele edenlerle birlikte. Geçmişimizden de görüleceği üzere Isabella Bank olarak, müşterilerimize ve tüm toplumumuza ihtiyaç duydukları zamanda yardımcı olma çabası içerisindeyiz. Hedefimiz dün de aynıydı, bugünde aynı. Değişmedi. Hizmet sunmakta olduğumuz tüm müşterilerimize krizden kurtulmaları için gereken tüm yardımı yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Isabella Bank Ceo’su: “Bankanın Geleceği Güvende “

Isabella Bank’a ilişkin 2020 ilk çeyrekl raporlarının açıklanmasının ardından, bankanın başkanı ve aynı zamanda da CEO’su olan Jae A. Evans, müşterilerinin içlerinin rahat olmasını sağlayacak sözlerde bulundu. Koronavirüs salgının yol açtığı bu zorlu günleri atlatabilecek kadar güçlü bir banka olduklarını ve krizi atlatmak için ihtiyaç duyulabilecek sermayeye de sahip olduklarını bildirerek, müşterilerinin bundan emin olabileceklerini söyledi.

Isabella Bank 2020 Yılı İlk Çeyrek Rapor Özeti

Bankanın sunmuş olduğu rapora ait özet şu şekilde;

  • Yıllık nakit temettü getirisi: yüzde 6,
  • Mevduat büyümesi: 8.2 milyon dolar,
  • Faiz dışı gelirler 2019 yılının aynı dönemi ile karşılaştırıldığında yüzde 20,4 artış ile 508.000 dolarlık yükselişte,
  • Sınırlı faiz dışı giderleri 2019 yılının aynı dönemi ile kıyaslandığında yüzde 1,3 oranında yükselişte.