QNB Finansbank Online Staj Dönemine Geçti

Öğrencilerin mesleki becerilerini erkenden tatması için uzun süredir staj eğitimi veren QNB Finansbank, son dönemde oldukça revaçta olan dijital döneme staj uygulaması ile adapte oluyor. Banka bünyesinde verilen staj ve sonrasındaki kariyer fırsatlarını dijital ortama taşımayı planlayan QNB Finansbank, öğrenciler için online staj dönemi başlatıyor. Genel Müdürlük Staj Programı Finans Pro için son başvuru tarihi 21 Haziran olurken, Şube Staj Programı Finans 101 için son başvuru 28 Haziran’da!

QNB Finansbank Stajları Dijital’de

Son dönemde meydana gelen Koronavirüs sebebiyle neredeyse her alanda dijitalleşmeye doğru adımlar atıldı. Bu adımlardan birisi de QNB Finansbank bünyesinden geldi!

Uzaktan çalışma modeli vb. hareketleri ile virüs dönemi boyunca örnek olmayı başaran banka, uzaktan iletişimin verimi daha da arttırdığını görünce staj programını da dijitale taşımaya karar verdi ve online staj dönemini başlattı!

Hala başvuruları devam eden staj süresine üniversite öğrencileri katılabilecek!

Söz konusu staj programı ile alakalı olarak bankanın İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar şu sözleri söyledi;

“Banka olarak, dijital becerilerin öneminin artmasıyla staj imkanlarının daha erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Buradan hareketle hayata geçirdiğimiz Finans Pro ve Finans 101 online staj programlarında öğrenciler, finansçılarımızın genel müdürlükte ve şubelerde yerine getirdikleri benzer sorumlulukları online olarak yerine getirebilecekler. QNB Finansbank ailesinin bir parçası olacak öğrenciler bankada çalışmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimleyecek ve finans dünyasında başarılı olmak için gerekli becerilerini geliştirmenin yanı sıra kariyerlerinde önemli bir adım atmak için fırsat elde edecekler”