QNB Finansbank 15 İlde Bireysel Satış Temsilcisi Alımı Yapacak!

QNB Finansbank 15 İlde Bireysel Satış Temsilcisi Alımı Yapacak!
QNB Finansbank 15 İlde Bireysel Satış Temsilcisi Alımı Yapacak!

QNB Finansbank, 15 farklı ilden “Bireysel Satış Temsilcisi” Pozisyonu için personel alımı yapacağını duyurdu. Alım yapılacak olan illerin sırası ile; Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çorum, İstanbul(Avrupa ve Asya), İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kütahya, Muğla, Sakarya, Sivas ve Uşak olduğu belirtildi.

Yayımlanan banka personel alımı ilanında, adayların en az lise mezunu olması istendi. Adaylarda deneyim şartı aranmayacağı ifade edildi. Ek olarak adayların, alım yapılacak olan illerde ikamet etmesi ya da edilebilecek düzeyde olması gerektiği bildirildi.

Bireysel Satış Temsilcisi Nedir?

QNB Finansbank tarafından aranan Bireysel Satış Temsilcisi, bankanın satış departmanında görev alan kişileri kapsamaktadır. Bu kişilerin satış ve pazarlama alanında hizmet vermesi gerekir. Müşteriler ile birebir olarak iletişim halinde olurlar ve müşteriler için en uygun banka ürünlerini tanıtmak, satışını gerçekleştirmek ile sorumludurlar.

Banka içerisinde görev alan bireysel satış temsilcileri, kurumu direkt olarak temsil etmektedir. Dolayısıyla bu kişiler, bankayı iyi bir şekilde tanımalı ve müşteriler tarafından sorulabilecek her türlü soruya karşı hazırlıklı olmalıdır. Satışını ya da tanıtımını birebir olarak gerçekleştirdiği ürün ve hizmet hakkında bilgi sahibi olunmalıdır.

QNB Finansbank tarafından aranan bu personeller de “Kredi Kartı ve Bireysel Bankacılık” ürünlerini ve hizmetlerini bilerek görev ve sorumluluklarını yerine getirmelidir. Banka, “sahada aktif bir şekilde satış” yapabilecek personeller aramaktadır.

QNB Finansbank Bireysel Satış Temsilcisi Başvuru Şartları

  • Adayların belirtilen il ya da iller içerisinde ikamet etmesi veya edebilecek durumda olması
  • En az lise mezunu olmak ya da üniversite öğrencisi (derslere devam zorunluluğu olmayan) olmak
  • Etkili iletişim becerilerine sahip olmak
  • İkna becerisi yüksek olmak
  • Satış alanında kariyer yapmayı hedeflemek
  • Müşteri odaklı çalışma anlayışına sahip olmak
  • Takım çalışmasına uyumlu olmak
  • Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş ya da en az 2 yıl süreli tecil ettirmiş olması
  • Adayın daha önce banka tarafından benzer pozisyon için gerçekleştirilen başvurularda ya da mülakatlarda elenmemiş olması

Banka, pozisyon için adaylarda herhangi bir deneyim aranmayacağını ve personellerin “tam zamanlı” olarak istihdam edileceğini banka iş ilanı içerisinde belirtti.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Banka tarafından yayımlanan ilana başvuru yapmak isteyen adaylar, özgeçmişlerini aşağıda yer alan link üzerinden iletebilmektedir. Tüm başvurular dijital ortam yoluyla toplanacaktır. Bu nedenle şube ya da genel müdürlük aracılığıyla “birebir” başvuru yapılmayacaktır. Adaylar için belirlenen son başvuru tarihi 1 Ocak 2021 olarak belirlenmiştir.

Finansbank Bireysel Satış Temsilcisi başvuru linki:
https://www.kariyer.net/is-ilani/qnb-finansbank-bireysel-satis-temsilcisi-2630419